Genç Ajan& Genç Gazete Genel yayın danışmanı Ömer Şen, Sorumlu yazı işleri müdürü Özgür Yıldırım ve yayın danışmanı Ayhan Talha Bayraktar, Keles Belediye Başkanı Ali Doğru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Keles Belediye Başkanı Ali Doğru'ya özel ziyaret

Keles Belediye Başkanı Ali Doğru, Genç Gazete ve Genç Ajans yöneticilerinin nazik ziyaretini makamında kabul etti.

Ziyarette, ülke ve yerel gündem üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşme esnasında, belediyenin halkla ilişkiler stratejileri ve basının bu süreçteki rolü derinlemesine ele alındı.

Belediyenin Gelecekteki Hedefleri Konuşuldu

Başkan Ali Doğru, Keles Belediyesi olarak yürüttükleri projeler ve gelecek hedefleri hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Özellikle bölgenin kalkınmasına yönelik planlarını vurgulayan Doğru, ilçeye kazandırılacak yeni projeler hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Ziyarette Gündem Değerlendirildi

Görüşme sırasında, hem yerel hem de ulusal gündemdeki gelişmeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Taraflar, belediyenin hizmetlerinin halkla etkili bir şekilde paylaşılmasının önemine dikkat çekti. Basın ve halkla ilişkilerin, belediyecilikteki kritik rolü üzerinde duruldu.

Genc Gazete Keles Ali Dogru Genc Agzete Yonetimi (1)

Başkan Doğru'ya Anlamlı Hediye

Genç Gazete ve Genç Ajans Genel Yayın Danışmanı Ömer Şen, ziyaretin sonunda Başkan Ali Doğru’ya Esmaül Hüsna’dan bir tablo hediye etti.

Başkan Doğru, bu nazik jestten dolayı teşekkürlerini iletti ve ziyaretin kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirtti.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından, ziyaret sona erdi. Keles Belediye Başkanı Ali Doğru, ziyaretlerinden dolayı Genç Gazete heyetine memnuniyetini dile getirdi.

Muhabir: Abdullah Argun