Anız yangını Haberleri

anız yangını haberleri ve güncel anız yangını gelişmeleri, anız yangını ile ilgili tüm video, anız yangını fotoğrafları ve anız yangını haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa'da Anız Yangını Üniversite Kampüsüne Sıçradı: Öğrenciler ve Hayvanlar Tahliye Edildi!

3.Sayfa

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, anız yangınına traktör ile müdahale eden 16 yaşındaki çocuk yanarak hayatını kaybetti.

Çevre

Şırnak'ın İdil ilçesinde çıkan ve akşam saatlerinde kontrol altına alınan anız yangını, rüzgarın etkisiyle yeniden başladı. 7 köyü saran yangın...

3.Sayfa

Diyarbakır'da ve Mardin'de 11 kişinin hayatını kaybettiği yangın bölgesinde incelemeler ve hasar tespit çalışmaları devam ederken, ilk etapta AFAD Başkanlığı...

Asayiş

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasındaki alanda çıkan anız yangınında 11 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde meydana gelen örtü yangınında 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Yangın, helikopter destekli çalışmalarla kontrol altına alındı.

İnegöl

İnegöl'de, itfaiyeye yapılan araç yangını ihbarının ardından çıkan yangının aslında çocukların oynarken tutuşturduğu anız yangını olduğu ortaya çıktı.

Bursa

Bursa'nın Mudanya ilçesinde çıkan anız yangını, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözler ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

3.Sayfa

İslahiye Kaymakamı Soylu: "Yangına 250 üzerinde araç ve 600 üzerine personelle müdahale ediliyor"

Asayiş

ORMAN YANGINI SANILAN YANGIN, ARAZİDE YAŞANAN ANIZ YANGINI ÇIKTI.