Edirne Haberleri

Edirne haberleri ve güncel Edirne gelişmeleri, Edirne ile ilgili tüm video, Edirne fotoğrafları ve Edirne haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Edirne’nin Meriç ilçesinde kaybolan 62 koyun, jandarmanın dron desteği ile bulunup sahibine verildi.

Türkiye

Edirne'de Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Camii ve dolunay manzarası, görenleri adeta büyüledi. Doğa adeta bir görsel şölen sundu.

Türkiye

UNESCO Kültürel Mirası Listesi'nde yer alan Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 663. randevusu için Edirne'ye akın eden ziyaretçiler, otelleri doldurdu.

Kadın & Aile

Kurban Bayramı tatilinde Edirne'de tava ciğer yiyebilmek için ciğercilerde uzun kuyruklar oluştu. Kentte tonlarca tava ciğer tüketildi.

Haberde İnsan

Edirne'de Kurban Bayramı'nda kesilen kurbanlıkların etleri Osmanlı'dan beri yapılan gelenek ile dev kazanlarda pişirilerek sıcak olarak dağıtılıyor.

Asayiş

Büyükçekmece’de denizde elleri ve ayakları bağlı, halıya sarılı halde cansız bedeni bulunan Sedef Güler cinayetine ilişkin Edirne'de yakalanan şüpheli,tutuklanarak cezaevine...

Asayiş

Edirne’de çıkan tarla yangınında, 20 bin dönüm alana ekili yaklaşık 38 ton buğday küle döndü.

Türkiye

Edirne'nin Umurbey Mahallesi'nde 31 Mart yerel seçimlerinde çöpe atılan muhtarlık oyları nedeniyle mahalle halkı bugün yeniden sandık başına gitti.

3.Sayfa

Yedikleri yemekten zehirlenen 108 mahkum ve gardiyan hastanelere kaldırıldı

Spor

Fenerbahçe eski başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım, Edirne'de Fenerbahçelilerle bir araya geldi ve destek istedi.

3.Sayfa

Sosyal medya hesabı üzerinden Hindistan uyruklu kişiyi iş vaadiyle kandırarak kaçıran 3’ü Pakistanlı toplam 4 şüpheli tutuklandı.

3.Sayfa

Edirne'de alkollü minibüs şoförü: "Ehliyetime el konulması çok iyi oldu"