TİYATRO Haberleri

TİYATRO haberleri ve güncel TİYATRO gelişmeleri, TİYATRO ile ilgili tüm video, TİYATRO fotoğrafları ve TİYATRO haberleri Genç Gazete sitemizde


Magazin

Bir çok dizi ve filmde rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, hayatını kaybetti.

Bursa

Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü son sınıf öğrencileri, fakültelerinde son oyunların sahnelerken, eğitim hayatlarını sürdürdükleri yuvalarından...

İnegöl

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi tiyatro grubu, Haldun Taner’in "Keşanlı Ali Destanı" oyununu başarıyla sahneledi. Oyuna veliler yoğun ilgi...

İnegöl

Tiyatro Uğultu, seyirciler tarafından ayakta alkışlanan ve büyük beğeni toplayan oyunu "At Yalanı Seveyim İnananı" ile yeniden sahne alıyor.

İnegöl

İzleyicileri kahkahaya boğan "At Yalanı Seveyim İnananı" tiyatro oyunu, izleyenlerden tam not alarak tiyatro severlerin gönlünde taht kurdu.

Türkiye genelinde birçok şehirde seyirciyle buluşturacağı 15 farklı oyun ile sanatseverlere zengin bir tiyatro deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Bursa

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne bağlı Bursa Devlet Tiyatrosu, sanatseverler için haftalık programını duyurdu.

Gündem

Türk tiyatro ve sinemasının unutulmaz isimlerinden Ayla Algan, 86 yaşında geçirdiği beyin kanaması sonucu İstanbul'da vefat etti...

Genel

Burada sizi bekleyen bazı ünlü yapılarsa Assos Antik Liman, Nekropol ve köşesindeki tek kubbeli cami, Antik Tiyatro ve Athena Tapınağı.

Konya Akşehir'de düzenlenen 7. Ulusal İlkokullar Arası Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması'nda minik yetenekler, büyük bir rekabet içinde performanslarını sergiledi.

Türk tiyatrosunun ve sinemasının parlayan yıldızı, Yıldız Kenter'in vefatının yıldönümünde, onun sanata ve kültüre katkıları yeniden hatırlanıyor.

Eğitim

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Tuncer Cücenoğlu'nun 'Boyacı' adlı eserini sahneye taşıdı.