İnegöl iş dünyası, MÜSİAD İnegöl Şubesi'nin organize ettiği 8 ay sürecek ekonomi programları ile önemli bir sürece adım atıyor. Programlar, MÜSİAD Kurucu Genel Başkanı ve IBF Başkanı Erol Yarar'ın katılımıyla başlıyor.

İnegöl İşletme Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Yüksel Okşak moderatörlüğünde gerçekleşecek ilk oturumda, Türkiye’nin dış ticareti ve iş dünyasının beklentileri gibi kritik konular masaya yatırılacak.

İlk konuk ekonomi dünyasının önemli ismi

MÜSİAD İnegöl Şubesi, bölgedeki iş dünyasına katkı sunacak uzun soluklu bir ekonomi programını hayata geçiriyor. Bu kapsamda, ilk programın konuğu Erol Yarar, pazartesi akşamı saat 19:30’da MÜSİAD İnegöl Şube Merkezi’nde katılımcılarla buluşacak.

Konferans, Türkiye’nin ekonomik geçmişi ve iş dünyasının geleceğine dair önemli ipuçları sunmayı hedefliyor.

MÜSİAD İnegöl iş dünyasına katkı sunmaya devam edecek

MÜSİAD İnegöl Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, MÜSİAD İnegöl’ün kuruluşundan bu yana vizyoner projeler ve programlarla iş dünyasına önemli katkılar sağladığını belirtti. Yazaroğlu, bu etkinliklerin iş dünyası için büyük fırsatlar sunduğunu vurgulayarak, gelecekte de bu yönde çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

“MÜSİAD İnegöl olarak iş dünyamıza değer katmayı sürdüreceğiz. Bu programlar, şehrimizdeki işletmelere rehberlik edecek.”

Genç Gazete İnegöl İş Dünyası Müsi̇ad Ekonomi Programları (2)

Üniversite ve sanayi iş birliğiyle güçlü bir program hazırlandı

Yazaroğlu, 8 aylık ekonomi programlarının hazırlanmasında MÜSİAD Akademi Komisyonu, Üniversite Sanayi İş Birliği Komisyonu ve Doç. Dr. Yüksel Okşak’ın büyük emek harcadığını belirterek tüm ekibe teşekkür etti. Bu süreçte İnegöl İşletme Fakültesi’nin de önemli bir rol oynadığını belirten Yazaroğlu, programların alanında uzman ekonomist ve akademisyenleri ağırlayacağını duyurdu.

İş dünyasına güçlü bir çağrı

Başkan Yazaroğlu, açıklamasının sonunda, 8 ay boyunca sürecek bu ekonomi programlarına iş dünyasından herkesin katılmasını beklediklerini söyledi. Yazaroğlu, ulusal çapta tanınmış isimlerin İnegöl iş dünyasıyla buluşturulacağını belirterek, bu fırsatların kaçırılmaması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: İnegöl Müsiad Bülten