İNEGÖLSPOR UZATMALARDA...

Abone Ol

  TFF 2.Lig Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2024-2025 sezonunun üçüncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Afyonspor Kulübü'nü uzatmalarda bulduğu golle 1-0 yenerek ilk galibiyetini ve ilk 3 puanını da almış oldu. 
   Geçtiğimiz hafta güçlü Sarıyer ile kendi evinde karşılaşan ve golsüz beraberlikle ilk puanını da alarak ileriki haftalar için büyük moral bulan temsilcimiz İnegölspor, transfer tahtası kapalı olduğundan gençlerle mücadele etmek zorunda kalan Afyonspor Kulübü karşısında galip gelmeyi hedefliyordu. 
  Buna karşın transfer tahtasını devre arasında açmayı planlayan rakip Afyonspor Kulübü ise altyapısında yetişen gençlerle mücadele ederek devre arasına kadar toplayabildiği kadar puan toplamayı hedefliyordu.
   Afyon Zafer Stadında (Kocatepe) oynanan gece maçının ilk yarısına ev sahibi Afyonspor Kulübü'nün vuruşu ile başlandı. Kadro yapısı ve kalitesiyle üstün  taraf olan temsilcimiz İnegölspor ilk yarıda bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Buna karşın rakip Afyonspor Kulübü de temsilcimizin boşalttığı yerlerden kontrataklarla pozisyonlar bulmaya çalıştı fakat bunlardan yararlanamadı. İlk yarı 0-0 golsüz berabere tamamlandı. 
   Temsilcimiz İnegölspor, maçın ikinci yarısına Alpay Koçaklı yerine Alican Özfesli'yi alarak başladı. İkinci yarıda da üstün olan taraf İnegölspor'du. Temsilcimiz sağlı sollu ataklar geliştirmeye çalışsa da skor tabelası bir türlü değişmiyordu. Bu durum oyuncularımızda paniğe yol açtı. Orta hakem ikinci yarının sonuna 7 dakika ilave etti. Uzatma dakikalarında da baskısını sürdüren temsilcimiz aradığı golü 90+3'te Batuhan Çakır ile buldu. Başka gol olmayınca müsabaka da temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 
  Evet, temsilcimiz İnegölspor bu maçta attığı sezonun ilk golüyle hem ilk galibiyetini hem de ilk 3 puanını almış oldu. Bu yüzden teknik heyet ve futbolcularımızı ayrı ayrı kutluyorum. Ben de bu galibiyeti deplasman yasağı dolayısıyla Afyon'a gidemeyen cefakar taraftarımıza armağan ediyorum. 
   Dediğim gibi aslında kadro yapısı ve kalitesiyle üstün taraf olan temsilcimiz İnegölspor, maçın ilk dakikalarından itibaren rakip Afyonspor Kulübü oyuncularına baskı uygulamaya ve golü bir an önce bulmaya çalıştı. Gol gelmeyince oyuncularımızda bir panik havası oluştu. Afyonspor Kulübü kalesine yüklendikçe, geride açıklar verdi ve tehlikeli anlar yaşadı. 
   Genç kadroya sahip takımlarla oynanan maçlar elbette zor olmuştur. Teknik heyet ve futbolcularımızın ona göre hazırlanması gerekiyordu. Görünen o ki temsilcimizin henüz bir oyun şablonu yok. Teknik heyet bu hafta da 3 değişik oyuncuyla maça başladı. Bu durumda ilk 11 de tam oturmamış. İdeal 11'i oluşturana kadar biraz daha bekleyeceğiz.
  Temsilcimiz İnegölspor 4.ve 5.haftadaki İskenderunspor A.Ş. ve Kepez Spor Futbol A.Ş. maçlarını üst üste kendi evinde oynayacak. Bu maçlardan alınacak galibiyetlerle üst sıralarda yerimizi alabiliriz.
   Önümüzdeki cumartesi günü saat 16.30'da oynanacak olan İskenderunspor A.Ş. maçında buluşmak ve İnegölsporumuzun galibiyetini yazmak dileklerimle...

Müslim Serbest