İnegölspor, yeni sezon için teknik direktörlük görevine Sinan Yücer'i, sportif direktörlük görevine ise Raşit Sert'i getirdi. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Abdurrahman Maksutlar, anlaşmanın detaylarını paylaştı.

Whatsapp Image 2024 07 08 At 18.30.28 Gencgazete

İnegölspor Başkanı Abdurrahman Maksutlar'ın Açıklamaları

“Teknik Direktör Sinan Yücer ve Sportif Direktör Raşit Sert ile anlaşmış bulunuyoruz. Bugün itibariyle yeni sezon hazırlıkları başlamış bulunmaktayız. Yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla yapılanma sürecine girdik. Yapılanma sürecinde de bize en uygun olacak teknik direktörümüzü seçmeye karar verdik. Sinan hocamızda bunun için ilk sırada yer alıyordu. Kendisi ile de şu an itibariyle anlaşmış bulunuyoruz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.”

Whatsapp Image 2024 07 08 At 18.30.29 Gencgazete

Teknik Direktör Sinan Yücer'in Açıklamaları

“Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. Başkanımıza ve Raşit kardeşimize bu görevi bana layık gördükleri için teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. 2. Lig çok çalıştığım, çok sevdiğim ve başarılı olduğum bir lig. İnşallah burada yeni bir yapılanmayla, kadromuzu gençleştirerek, her şeyden önemlisi İnegöl halkına iyi futbol oynatarak, onlara tribünde takımlarını izlerken gurur duyacakları bir takım yaratmak bizim çalışmalarımızdaki birinci hedefimiz. Planlı ve disiplinli çalıştıktan sonra hep beraber bir olursak neticelerin kendiliğinden geleceğini düşünüyorum. Bu başarı için birkaç unsur çok önemli. Bilgi, tecrübe ama en önemlisi sabır çok önemli. Biz gençleştirmeyi hep beraber yapacağız ama bunun için hem yönetimsel anlamda hem taraftar anlamında sabıra ihtiyacımız var. Sadece bana çalışmak için biraz sabredin. Ben size çok keyif alacağınız bir takım izlettireceğim. Şimdiden hayırlı bir sezon diliyorum.”

Whatsapp Image 2024 07 08 At 18.30.19 Gencgazete

Sportif Direktör Raşit Sert'in Açıklamaları

“Anlaşmanın hem şahsıma hem de camiamız adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnegölspor çok büyük bir camia. Bana bu görevi veren ve layık gören başta başkanımız olmak üzere tüm yöneticilere çok teşekkür ediyorum. İşimiz tabiî ki de çok kolay değil. Realist bir gerçek var. O da piyasa şu an çok yüksek. Bu yüzden acele etmeyeceğiz. Kulübümüzün ekonomik yapısını biliyoruz. Bu yüzden acele etmeden planlarımız doğrultusunda genç, dinamik, iştahlı ve üreten bir takım kurmayı hedefliyoruz. İç transferde de tutabildiğimiz kadar oyuncuları tutmak istiyoruz. Onun dışında takip ettiğimiz 25-30 tane genç var. Bunlarla iletişim halindeyiz. Bu gençlerimizi biz burada olalım olmayalım İnegölspor’a kazandırmak istiyoruz. Bu gençlerimiz ilerde İnegölspor’umuza çok büyük paralar kazandıracak. Taraftarımızın gücünü biliyoruz. Sadece onlardan ricam sabırlı olmaları ve onlara bu sene daha çok ihtiyacımız var.”

Whatsapp Image 2024 07 08 At 18.30.34 Gencgazete

Muhabir: Şaban Kılıçcı