KAYIP ÇOK...

Abone Ol

KAYIP ÇOK...

Nesine 2.Lig Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2024-2025 sezonunun dördüncü haftasında kendi evinde karşılaştığı İskenderunspor A.Ş. ile 1-1 berabere kalarak  2 puanı da kaybetmiş oldu.

  Geçtiğimiz hafta deplasmanda Afyonspor Kulübü karşısında uzatmalarda bulduğu golle galip gelerek moral bulan temsilcimiz, ilk defa taraftarıyla buluşacağı maçta konuk ekip İskenderunspor A.Ş.'yi de yenmeyi hedefliyordu.

   Buna karşın konuk ekip İskenderunspor A.Ş. ise geçtiğimiz hafta kendi evindeki Fethiyespor yenilgisini unutturmak için temsilcimizden puan veya puanlar almak istiyordu.

   İnegöl İlçe Stadında cumartesi olmasına rağmen taraftarın oldukça ilgi gösterdiği maçın ilk yarısına temsilcimizin vuruşu ile başlandı. Temsilcimiz maçın hemen başında 6.dakikada Fatih Aktay ile 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra başka gol arayacakken oyun hakimiyetini rakibine kaptıran temsilcimiz, kalesinde birçok gol pozisyonu ile karşılaştı.

Ancak maçın da kahramanı olan Bekir Sevgi'nin yerinde müdahale ve kurtarışlarıyla ilk devreyi önde kapattı. Maçın ikinci yarısına İbrahim Can Köse yerine Alpay Koçaklı ve Bilal Gündoğdu yerine de Ali Mert Aydın'ı oyuna alarak başlayan temsilcimiz kanatları daha iyi kullanmak istedi fakat istediğini yapamadı.

Konuk ekip maçın 51.dakikasında Serdarcan Eralp ile bir gol bularak 1-1 beraberliğe ulaştı. Maçta başka gol olmayınca müsabaka da 1-1 berabere tamamlandı.Evet, geçtiğimiz hafta Afyon deplasmanından galibiyetle dönen temsilcimiz maalesef İskenderunspor A.Ş.karşısında saha ve seyirci avantajını iyi kullanamadı.

 Maçın başında gol bulmasına rağmen oyun hakimiyetini rakibine kaptırdı ve konuk ekip maçın genelinde topla daha çok buluşarak kalemizde birçok gol pozisyonu buldu.Neyse ki kalecimiz Bekir Sevgi günündeydi ve yerinde müdahale ve kurtarışlarıyla rakibe gol fırsatı vermedi. Yediğimiz golde ise tüm futbolcular seyirci kaldı. Bu maçta kayıp çok... Bir kere maçın berabere tamamlanmasıyla temsilcimiz 2 puanı da kaybetmiş oldu.

Ayrıca oyuna sonradan dahil olan Alican Özfesli 80.ve 87.; Yusuf Tursun da 90.ve 90+4. dakikalarda gördükleri çift sarı kartlar yüzünden oyun dışında kalarak takımlarını da eksik bıraktılar.

Bir de bunlara maç sonunda orta hakeme itirazından dolayı kırmızı kart gören Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı'yı da sayarsak gerçekten kaybımız çok oldu.

  Bu maç teknik heyet ve futbolcularımıza iyi bir ders olmalı. Teknik Direktör Sinan Yücer her ne kadar bütün eleştirileri, bütün sorumluluğu üstlense de takımdaki birçok futbolcunun kendisine çekidüzen vermesi gerekiyor. Takımda orta saha oyuncularının çokluğuna rağmen bir türlü ideal orta saha üçlüsü bulunamadı.

Kanatlarda da durum aynı. Bekler orta saha oyuncularına yardımcı olmuyor. Umarız teknik heyet ve futbolcular gelecek hafta yine kendi evimizde oynayacağımız Kepez Spor Futbol A.Ş. maçına çok iyi hazırlanırlar da kendilerini affettirecek iyi bir sonuç alırlar. Yoksa yönetimi radikal kararlar almaya mecbur bırakmış olurlar.

   Önümüzdeki hafta pazar günü saat 16.00'da kendi evimizde oynayacağımız Kepez Spor Futbol A.Ş. maçında buluşmak ve İnegölsporumuzun galibiyetini yazmak dileklerimle...

MÜSLİM SERBEST