Asayiş

Kız meselesi can almıştı, Kasiyer Merve cinayeti davasında flaş gelişme!

Denizli'de çeyiz parası biriktirirken cinayete kurban giden kasiyer Merve Acar’ın davasında, 7 sanıktan biri silah ateşlenmeden olay yerinden ayrılmış.

Loading...

Abone Ol

Denizli’de çeyiz parası biriktirmek için çalıştığı markette, kendini korumaya çalışan birini savunurken vurularak hayatını kaybeden Merve Acar’ın cinayet davasında yeni bir gelişme yaşandı.

20 Ağustos 2023’te gerçekleşen olayda, tutuklu bulunan 7 sanıktan biri olan Tolga G., silah ateşlenmeden olay yerinden uzaklaştığının tespit edilmesi üzerine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kız meselesi cinayetle sonuçlandı

Pamukkale ilçesine bağlı Kayıhan Mahallesi’nde yaşanan olayda, Hasan S. ile Yusuf S. arasında bir kız meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Parkta buluşan ikili arasındaki tartışma şiddetlendi ve Yusuf S. kız arkadaşı Buse Simay K.’nın getirdiği pompalı tüfeği kullanarak Hasan S. ve Merve Acar’a ateş açtı. Merve Acar, olay yerinde ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Merve Acar masumca can verdi

Çeyiz parası biriktirmek için eniştesinin marketinde çalışan 25 yaşındaki Merve Acar, olayla hiçbir ilgisi olmamasına rağmen Hasan S.’yi korumaya çalışırken kurşunların hedefi oldu.

Ailesi ve çevresi tarafından sevilen Merve’nin hayatını kaybetmesi, kamuoyunda büyük üzüntü yarattı. Davada sanıklar için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Keşif raporu sanığı serbest bıraktı

Denizli 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, olay yerinde yapılan 3,5 saatlik keşif sonucunda hazırlanan 89 sayfalık bilirkişi raporu okundu.

Savcılık, rapora dayanarak mütalaasını değiştirdi ve sanıklardan Tolga G.'nin, silah ateşlenmeden önce olay yerinden uzaklaştığını belirtti. Bu doğrultuda Tolga G.’nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi. Diğer sanıkların ise tutukluluk halleri devam edecek.

“Keşif raporu, sanıkların savunmalarının gerçek dışı olduğunu kanıtladı. Marketin içinde yaşanan bu korkunç olay, adalet önünde tüm ayrıntılarıyla ortaya konulacak.”

Dava ileri bir tarihe ertelendi

Mahkeme heyeti, bilirkişi raporu ve savunmaları değerlendirerek sanık Tolga G.'nin tutuksuz yargılanmasına, diğer sanıkların ise tutukluluklarının devamına karar verdi.

Karar için duruşma ileri bir tarihe ertelendi. Acar ailesi ve kamuoyu, davanın sonucunu büyük bir merak ve adalet beklentisiyle beklemeye devam ediyor.

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!