Kaza, Burdur-Fethiye Karayolu Kuruçay mevkiinde saat 21.30 sularında meydana geldi. Mehmet Peşen'in (18) kullandığı Tofaş marka otomobil, kontrolden çıkarak refüjü aşıp taklalar attı ve karşı şeritten gelen Ali Ç. idaresindeki Volkswagen aracının üzerine düştü. Kazada, Tofaş sürücüsü Mehmet Peşen ve yolcu Emir Özer (20) ağır yaralandı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Genc Gazete Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu 2 Ölü (6)

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Volkswagen otomobilde bulunan sürücü Ali Ç., eşi Fatma Ç. ve kızları Duru Ç. yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Durumu ağır olan Ali Ç. ise Isparta Şehir Hastanesi'ne transfer edildi.

Genc Gazete Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu 2 Ölü (7)

Görgü tanıkları olayı anlattı

“Tofaş otomobil hızla geldi, refüjü aşıp karşıdaki araca çarptı. İlk yardıma koşan ben oldum ve hemen 112'yi aradım.” - İsmail Dinçer

Kazayı gören ve ilk müdahaleyi yapan İsmail Dinçer, aracın hızla refüjü aşıp karşı şeride geçtiğini ve hemen yardım etmeye koştuğunu söyledi. Dinçer, olay yerinde araçların kontaklarını kapattığını ve yaralıları araçlardan çıkardığını belirtti.

Genc Gazete Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu 2 Ölü (5)

Aynı bölgede sık sık kaza meydana geliyor

Yıllardır aynı bölgede işletmecilik yapan İsmail Dinçer, bu bölgede sık sık kazalar yaşandığını ifade etti. Kavşak sonrası hız yapan araçların kontrolü kaybederek kaza yaptığını söyleyen Dinçer, buraya oto kurtarma merkezi açmayı düşündüğünü de ekledi.

Genc Gazete Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu 2 Ölü (2)

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Genc Gazete Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu 2 Ölü (11)

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Genc Gazete Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu 2 Ölü (8)

Genc Gazete Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu 2 Ölü (9)

Kaynak: İHA