Yaşam

Yasak aşk kavgasında bıçaklandı şikayetçi olmadı: "Allah kimseyi şaşırtmasın.Bu benim için utanç kaynağıdır"

Eşinin sevgilisiyle karşılaşan adam, 8 yerinden bıçaklayarak dehşet saçtı. Yaralı, "Hak ettim" diyerek şikayetçi olmadı. Olay mahkemeye taşındı.

Abone Ol

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşanan yasak aşk, kanlı bir hesaplaşmaya dönüştü. Eşinin sevgilisiyle tesadüfen karşılaşan Ö.A., meyve bıçağıyla C.Ö.'yü 8 yerinden yaralayarak hastanelik etti. Yargılaması süren olayda, müşteki C.Ö. "Bana yapılanları fazlasıyla hak ettim" diyerek sanıktan şikayetçi olmadığını ifade etti.

Kavga, kanlı bir hesaplaşmaya dönüştü

Olay, 1 Haziran 2022’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ö.A. (44), eşi ile 4 yıldır ilişki yaşayan C.Ö. (60) ile tesadüfen karşılaştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Ö.A. cebinden çıkardığı meyve bıçağıyla C.Ö.'yü 8 yerinden bıçakladı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, Ö.A. olay yerinden uzaklaştı ve kısa süre sonra gözaltına alındı.

"Onun yerinde olsam beni öldürürdüm"

Duruşmada sanıktan şikayetçi olmadığını belirten C.Ö., mahkeme karşısında şu ifadeleri kullandı:

"Bu iş benim için utanç kaynağıdır. Bana yapılanları fazlasıyla hak ettim. Onun yerinde olsam beni öldürürdüm. Yaptıklarım doğru değildi ve ilişki tek taraflı değildi. Bu yüzden şikayetçi değilim."
"Benim için çok zor bir durum, Allah kimseyi şaşırtmasın. Bu iş benim için utanç kaynağıdır. Bana yapılanları fazlasıyla hak ettim. Onun yerinde olsam beni öldürürdüm ama sanığın dediği gibi ilişki tek taraflı değildi. Ben öyle bir insan değilim. Şikayetçi değilim. Sanığın yerinde olsam fazla şeyler yapardım çünkü yaptığım şeyler doğru şeyler değildi. Ben R.A.Ö.'yü aramadım, sormadım ama o beni arayınca duygularıma yenildim. Olay günü tesadüfen olay yerindeydim. Başka araca korna basınca sanık yanlış anlamış"
"Olay anında sanık ilk önce arkadan kafama yumruk attı. Kafamda kask vardı. Kendimi korumak için ben de sanığa yumruk attım. İlk olarak göğsümden bıçaklandım. Karnım, kasıklarım ve çeşitli yerlerim olmak üzere toplam 8 yerimden bıçaklandım. Sanık, 'gördün mü seni nasıl doğradım' dedi, ben cevap vermedim. Ben hareketsiz kalınca beni bıraktı. Haksız olduğum zamanlarda elim ayağım kalkmıyor. Haksızdım, buraya yerin dibine girerek geldim" 

"Eşime musallat oldu" diyerek savunma yaptı

Sanık Ö.A., duruşmada verdiği ifadesinde, eşinin C.Ö. ile olan ilişkisini bildiğini ve eşini birçok kez affettiğini belirtti. Olay günü tesadüfen karşılaştıklarını dile getiren Ö.A., "Eşime korna çaldığını görünce gözüm karardı, kavga ettik ve cebimde taşıdığım meyve bıçağıyla C.Ö.'yü bıçakladım. Onu öldürmek isteseydim öldürürdüm" dedi.

"R.A.Ö. ile 23 yıldır evliydim ancak bu süreçte boşandım. C.Ö., eşim ile sosyal medya üzerinden tanışmış ve gönül ilişkileri olmuş. Eşim bu sebeple 3 kez evden ayrılarak C.Ö.'nün yanına gitti ve eve geri döndü. Kendisini affettim, barıştım. Olaydan 3 ay önce en son eşim eve geri döndü. Ancak C.Ö. isimli şahıs eşime musallat oldu. Eşim, C.Ö.'ye karşı uzaklaştırma kararı dahi aldırdı."

"C.Ö.'nün motosikletin üzerindeyken eşime korna bastığını gördüm. Koşup C.Ö.'yü motosikletten düşürdüm. Kavga etmeye başladık. Bana sinkaflı küfürler ediyordu. Gözümün önü karardı, cebimdeki bıçağı çıkardım, bacağını hedef gözeterek savurdum, kaç kere bıçakladığımı bilmiyorum. Daha sonra bıraktım ve eve gittim. Bir süre sonra da polisler geldi. Olaylar bu şekilde gerçekleşmiştir. Öldürmek isteseydim kesinlikle öldürürdüm. Meyve bıçağını yolda çocuklar okula giderken bulmuştu, onların elinden almıştım. Benim de cebimde kalmış"

Mahkeme süreci devam ediyor

Duruşmada konuşan sanığın eski eşi R.A.Ö: "Ö.A. ile evliyken C.Ö. ile duygusal yakınlaşmamız oldu ancak en nihayetinde evime, eşime geri dönmüştüm. C.Ö. ile gönül ilişkim vardı, zorla beni taciz etme gibi bir durum olmadı. Olay günü markete gittim. Marketten döndüğümde sokakta korna sesi duydum. Sokakta çocukları gördüm. Kornaya basan kişinin C.Ö. olduğunu anladım. Tesadüfen karşılaşmıştık. Çocuklarım 'baba' diye bağırmaya başladı. Birden kavga etmeye başladılar. Çocukları uzaklaştırdım, aralarındaki kavga olayını göremedim" dedi.

Cumhuriyet savcısı, sanık Ö.A.'nın "haksız tahrik altında kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan cezalandırılmasını talep etti. Davanın devamına karar verildi ve duruşma ertelendi. Taraf avukatlarının süre talebi üzerine duruşma ileri bir tarihe alındı.

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!