Domaniç ilçesinde meydana gelen trajik olay, Fıranlar köyünde çift sürdüğü sırada traktörü devrilen Mustafa Çağlar'ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Kazanın ardından acil ekipler hızla müdahale etse de, çiftçinin yaşamını kurtarmak mümkün olmadı.

Kaza, Fıranlar köyünde gerçekleşti

Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Fıranlar köyünde yaşanan kazada, 45 yaşındaki Mustafa Çağlar tarlasını sürerken, bilinmeyen bir nedenle traktörünün kontrolünü kaybedip devrildi. Traktörün altında kalan Çağlar, ağır yaralandı ve olay yerinde ilk müdahaleyi yapan 112 Acil Servis ekipleri tarafından hemen hastaneye sevk edildi.

Traktörün devrilme nedeni araştırılıyor

Kazanın sebebi henüz kesinleşmemiş olmakla birlikte, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Traktörün neden devrildiğine dair detaylı bir inceleme yapılacak. Çiftçinin yaşamını yitirdiği bu talihsiz kaza, köy halkı arasında derin üzüntü yarattı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Ağır yaralı olarak Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Çağlar, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Hastanede yapılan müdahalelerin sonuçsuz kalması, olayın trajikliğini daha da arttırdı.

Genc Gazete Domaniç'te Devrilen Traktörün Altında Kalan Çiftçi (2)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: İHA