Maçın Ardından Soyunma Odasında Tebrik Etti

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında A Milli Futbol Takımı, Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Karşılaşmayı Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, maç sonrası soyunma odasına inerek futbolcuları tebrik etti ve moral verdi.

Genc Gazete Milli Takim Cumhurbaskani Erdogan (2)

“Siz Bizim Şampiyonumuzsunuz”

"Hepinizi tebrik ediyorum. Her ne kadar bugün burada bu neticeyi aldıysak da siz bizim şampiyonumuzsunuz. Biz sizden memnunuz. Bunun geleceği de var, gelecekte de biz bu işi götüreceğiz. Ben buna inanıyorum. Buraya kadar bu işi çok başarılı getirdiniz."

Genc Gazete Milli Takim Cumhurbaskani Erdogan (6)

Erdoğan, milli takımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ederek, gelecekte daha büyük başarılar elde edeceklerine olan inancını dile getirdi. Milli takım oyuncuları ve teknik ekiple kısa bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan, takıma moral ve motivasyon vermeyi amaçladı.

Genc Gazete Milli Takim Cumhurbaskani Erdogan (3)

Protokol Tribününde Önemli İsimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de eşlik etti.”

Genc Gazete Milli Takim Cumhurbaskani Erdogan (5)

Erdoğan’a ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi eşlik etti. Bu ziyaret, takım için büyük bir moral kaynağı oldu.

Genc Gazete Milli Takim Cumhurbaskani Erdogan (4)

Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşen bu önemli anlar, milli takımın mücadelesine verilen desteği ve gelecekteki başarılar için duyulan inancı bir kez daha gözler önüne serdi.

Genc Gazete Milli Takim Cumhurbaskani Erdogan (7)

Kaynak: Haber Merkezi