NESİNE 2.Lig Beyaz Grupta yer alan İnegölspor, 2024-2025 sezonunun sekizinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Anagold 24Erzincanspor'a 2-1 yenilerek evine puansız döndü. 
  Haftaiçinde yaşanan şok gelişmenin ardından takım kaptanlarından Bekir Sevgi ve Orhan Aktaş'ın kadro dışı kalmalarıyla Erzincan'a eksik bir kadroyla giden İnegölspor, Anagold 24Erzincanspor'dan puan veya puanlar almak istiyordu. 
   Buna karşılık rakip Anagold 24Erzincanspor ise grupta lider bulunan GMG Kastamonuspor ile arasındaki 2 puanlık farkı korumak için İnegölspor karşısında puan kaybetmek istemiyordu. 
   Erzincan 13 Şubat Şehir Stadında oynanan maçın ilk yarısına İnegölspor'un vuruşu ile başlandı. İlk yarıda üstün bir performans  ile 39.dakikada Yusuf Tursun'un attığı golle 1-0 öne geçen İnegölspor soyunma odasına da bu skorla girdi. 
    Maçın ikinci yarısında da aynı performansla oynamasını beklediğimiz İnegölspor, ikinci yarıya 3 değişiklikle başlayan Anagold 24Erzincanspor karşısında maalesef farklı bir oyun tarzı sergiledi. Oyunu kendi sahasında kabul eden, savunma ağırlıklı bir oyun tarzı... Tabii  böyle bir oyun tarzı sonucunda rakip üzerimize daha çok geldi, aynı yerden 4-5 serbest atış kullandı. Bir de kalecimiz Yüksel Egemen Yaylı günündeydi ve golün gecikmesini sağladı. Fakat 75.ve 78.dakikalarda Serkan Köse'nin penaltıdan, Ozan Can Dursun'un da kafa gollerine engel olamadı ve 2-1 geriye düştü. İnegölspor, Fatih Aktay, Mustafa Emre Can ve İsmail Zehir ile bulunan pozisyonlardan yararlanamayınca müsabaka da ev sahibi Anagold 24Erzincanspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. 
   Evet, İnegölspor 39.dakikada bulduğu golle 75.dakikaya kadar önde götürdüğü müsabakayı 75.ve 78.dakikalarda yediği 2 golle ne yazık ki kaybetti. Elinde olan 3 puanı rakibine hediye etti. Puanlar elindeyken uçup gitti.
   Maçın 57.dakikasında son haftalarda iyi oynamaya başlayan İbrahim Can Köse'nin oyundan alınması hataydı. Sağ kanat oyuncularından Alpay Koçaklı ve Bilal Gündoğdu yerine orta saha oyuncusu olan Alican Özfesli'nin sağ kanatta tercih edilmesi bir başka hata. 66.dakikada oyuna alınan Uğur Utlu da penaltıya sebep verdi. 85.dakikada oyuna giren Ahmet Hakan Şahin, Hasan Alp Altınoluk ve Bilal Gündoğdu etkili olamadılar.
   İnegölspor ilk yarıda farklı, ikinci yarıda farklı bir oyun sergiledi. Elinde, avucunun içinde olan 3 puanı adeta rakibine hediye etti. Halbuki önde götürdüğü maçta geriye yaslanmak da neyin nesi? Oyunu zaten önde götürüyorsun. Rakip yüklenecek ve arkada açıklar verecek. Bu arada ikinci, hatta üçüncü gol de bulunabilirdi. 
   Velhasıl bu maç teknik heyete yazmış oldu. Yönetim de gereğini yaptı ve teknik heyetle yollarını ayırdı. Hayırlısı olsun diyelim. Yeni teknik heyetin bu oyuncularla başarılı olmasını ümit ediyorum. 
   İnegölspor, bu yenilgiye rağmen 9 puanla 11.sırada yer almaya devam ediyor. Gelecek hafta cumartesi günü saat 15.30'da kendi evimizde oynayacağımız Sincan Belediyesi Ankaraspor  maçında buluşmak ve İnegölsporumuzun galibiyetini yazmak dileklerimle...

Müslim SERBEST