Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı girişimi B Kafe, "Hızlı Kahve" konseptini İnegöl'e taşıyarak kahve severlere müjdeli bir haber veriyor. 300 bin nüfusa sahip İnegöl'de açılacak olan yeni şube, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli kahve hizmeti sunmayı hedefleyerek vatandaşlara yeni bir alternatif sunacak. 

Bursa’ya Yeni Atandı, İlk Ziyareti Vali Demirtaş'a Oldu Bursa’ya Yeni Atandı, İlk Ziyareti Vali Demirtaş'a Oldu

İNEGÖL'DE B KAFE'DE ÇALIŞMAK İSTEYENLERE FIRSAT!

B Kafe'nin İnegöl şubesi için barista alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yapılan açıklamaya göre, 32 bin 250 TL maaş ile 12 barista pozisyonu için başvurular kabul edilecek. KPSS şartı olmadan yapılacak bu alımlar, sektörde deneyim kazanmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Başvuru şartları arasında en az lise mezunu olmak, tercihen yiyecek-içecek sektöründe deneyim sahibi olmak, vardiyalı çalışma kabiliyeti ve müşteri memnuniyetine önem veren bir tutum bulunuyor. Adayların kişisel bakımına özen göstermesi ve prezantabl olması, orta seviyede İngilizce iletişim kurabilmesi ve askerlik hizmetini tamamlamış olması gibi kriterler de aranıyor. İlgilenen adaylar, 13-23 Mart 2024 tarihleri arasında Burfaş Genel Müdürlüğü'ne başvurularını yapabilecekler.

Kaynak: Haber Merkezi