Cem Taşkıner yazdı

Kafkasspor, Cumartesi günü adı Sinop, kendisi İstanbul Küçükçekmeceli olan rakibine karşı çok değerli 3 puanı hanesine yazdırıp; Play-Off hattına kuruldu. Geçen haftaki deplasman mağlubiyetini de unutturdu. 
Fırtına, yoğun yağış uyarılarının yapıldığı hafta sonunda bir uyarı da zemin için yapılabilirdi. Zira o havada dışarıda olmamak gerekiyordu ama aynı zamanda o zeminde de bulunmak çok akıllıca değildi, ancak zorunluydu.
Çamurda ayakta kalanın kazanacağı bir maçtı. Küçükçekmece Sinopspor, çok da bir şey yapmadı açıkçası. Yapılacak çok da bir şey yoktu diye de ekleyelim. Geleni uzaklaştırmak dışında.
Böyle bir maçta bu derece organize bir gol beklemiyordum. Duran toptan yada çamura takılan bir pozisyondan gol gelir diye beklerken; sola atılan harika bir top, doğru pas ve güzel bir son vuruş. 
61.dakikada 61 numaralı Semih’in golüyle geldi 3 puan. Birkaç dakika sonra Yıldıray ayağında gereksiz top tutmasa; Semih’i görse, o bir gol daha atıp; Kafkas’ı rahatlatacaktı. Nasip değilmiş diyelim. 
Orta alanda Furkan-Kerem ikilisi çok iyidi. Özellikle Kerem son dakikalarda dahi o zorlu zeminde basmadık yer bırakmadı. Torreira benzetmesinin hakkını vermeye devam ediyor genç oyuncu.
Kalecisine çok iş düşmediği, savunmasının çok dikkatli olduğu; ayakta kalan orta saha ve hücum hattıyla çok değerli bir galibiyet alındı. 
Kafkasspor, kurt hocası Yavuz İncedal ile son 4 maçtan 9 puan çıkardı ve Play-Off hattına kuruldu. İnşallah Hopa deplasmanından da puanlarla döneriz. Ben hala Play-Off deyip; nazardan uzak kalma tarafındayım ;)