Cem Taşkıner'in köşe yazısı

KAFKASSPOR İYİ BAŞLADI
Kafkaspor için tarihi bir maçtı Gümüşhane karşılaşması. Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan ve İnegöl'ün İnegölspor'dan sonra profesyonel olan ilk takımı Kafkasspor,  maç öncesi kupasını alması da ayrı bir heyecan oluşturdu maç için.
Gümüşhane takımı genç bir takım, açıkçası koşan mücadele eden ancak kalitesi Kafkas’tan bir tık düşük bir takım.
Kafkasspor ilk yarıdaki oyunuyla rakibini kendi yarı sahasına gömdü, golü de buldu hatta skoru daha da arttırabilirdi. İlk yarıdaki oyun gelecek adına umut vericiydi diyebiliriz. 
Ancak ikinci yarı gole kadar baskın olan taraf Gümüşhane temsilcisiydi. Bu baskı da golü getirdi. 
Basit bir hata kalemizde gole sebebiyet verdi ancak bu golün Kafkasspor’u uyandırdığını söyleyebiliriz. 
Çok geçmeden 2.gol bulundu ve Kafkasspor hak edilmiş bir galibiyete ulaştı. 
Orta sahada 6 numaralı oyuncu Kerem’e bayıldım. Galatasaray’lı Toreira gibi her yerde vardı ancak orta sahada yalnız kalmaya başladığı anlarda takımın oyundan düştüğünü gördük.
7 numaralı oyuncu Yıldıray kalitesini konuşturan isimlerden biriydi. Birkaç tercih hatası dışında genel manada rakibin sağ kanadını çok zorlayan ve duran toptan attığı golle de takımını galibiyete taşıyan isimdi.  
İlk yarıda yapılan doğrular, ikinci yarıda ise rakibin attığı golün dakikasına kadar yapılan yanlışlar, sonrasındaki istek ve alınan haklı 3 puan. Pazar günkü maçın özeti buydu.
Kafkasspor profesyonel liglerdeki ilk galibiyetini İlçe Stadında seyircisinin önünde iyi bir futbolla aldı.  
İnşallah bu galibiyetler devam eder. Bu yıl hedef ligde kalma olarak belirlenmiş olabilir ancak ilerleyen haftalarda alınacak sonuçlar sizi bir anda başka bir hedefe de yöneltebilir. 
İnşallah bu hafta Aliağa deplasmanında puan yada puanlarla dönülür ve bu hedefe doğru yelken açılır.