Cem Taşkıner yazdı

Kafkasspor’un Kırıkkale maçı adeta 2.dakikada bitti. Maça 2-3 dakika geç girenler için futbol keyfinin de olmadığı boş bir 90 dakika olarak hatıralarda kalmıştır.
Kafkas Kartalı dediğim gibi 2.dakikada fişi çekti. Rakibin tempoyu yükseltmesine imkan vermedi. Zaten tempo yükseltecek kalitede de bir takım değildi.
Gümüşhane maçında izlediğim Kafkasspor daha çok önde oynamayı isteyen, çizgiyi iyi kullanan ve pozisyon üreten bir takımdı. 
Fakat orta alanda Kerem tek başına kalınca özellikle ikinci yarının ilk 15-20 dakikasında sıkıntı yaşamıştı. 
Kırıkkale maçında ise iki defansif orta alanla oynayınca bu kez kalesinde pozisyon vermeyen ancak ileride de çoğalamayan bir Kafkasspor izledik.
Yeşil beyazlıların Gümüşhane maçındaki hücum anlayışı ile Kırıkkale maçındaki defansif anlayışını harmanlayıp; ortayı bulması gerekiyor. 
Erken gol Kafkasspor’u bozdu desek yeridir. Çok erken skoru koruma amacına gittiler. Rakip de seviye olarak düşük olunca 3 puana ulaşmak için çok da zorlanmadılar. 
Aliağa deplasmanında alınan mağlubiyet ve kupadan elenmenin ardından bu galibiyet moral oldu. Şimdi zorlu bir Kepez maçı var. 
Sonrasında sahamızda Edirnespor’u ağırlayacağız. 2 maçta alınacak en az 4 puan bir anda başka hesaplara doğru bizi gönderir.
Ben Kafkasspor’un bu yıl ligde kalmasını başarı olarak görüyorum ki büyük ihtimalle de bu ligde kalır. Yukarısı için ise birkaç hafta daha beklemek lazım. 
Bu arada saha zemini için de birkaç kelam edelim. Yarım saatlik yağmurda zemin bu hale geliyorsa 2 ay sonrasını ben düşünemiyorum
İnegöl’de artık 2 profesyonel takım var ve ikisi de İlçe Stadını kullanıyor. Her hafta maç var İnegöl’de.
Yetkililer buna göre hiçbir hazırlık yapmamış gibi duruyor. Kasım ayı sonunda çamurda maçlar izleriz.