Aksaray-Ankara karayolu üzerinde bulunan Çiftlik Mahallesi’ndeki bir kafede şok edici bir olay yaşandı. B.S. (36) isimli bir kadın, iddiaya göre kendisiyle ilişkiye girdiğini söylediği ve adını çıkardığı gerekçesiyle A.B. (39) isimli adamı takibe aldı.

Adamın kafede oturduğu sırada içeri giren B.S., çantasından çıkardığı tabancayla kalabalık bir ortamda A.B.’ye kurşun yağdırmaya başladı.

Genc Gazete Adını Çıkaran Adama Kafede Kurşun Yağdıran Kadın Kamerada (2)

Kadın silahını ateşleyip kafeden çıktı

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, B.S.’nin A.B.’ye tam 7 el ateş ettiği görüldü. Olay sırasında kafede bulunan müşteriler büyük panik yaşadı; kimisi kaçarken kimisi masaların altına saklandı. Yaralanan A.B., can havliyle kafeden kaçmaya çalıştı ancak 3 kurşun isabet etti.

Genc Gazete Adını Çıkaran Adama Kafede Kurşun Yağdıran Kadın Kamerada (3)

Yaralı adam hastaneye kaldırıldı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla gelen 112 Acil Yardım ekipleri, yaralı adamı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

Hastanede tedavi altına alınan A.B.’nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. Olay sonrası konuşan A.B., yaşadığı şoku şu sözlerle anlattı:

"Beni aldatıyormuşum diye suçladı, ilişkiye girdiğimi söylemiş kocasına. Asla böyle bir şey olmadı."

Genc Gazete Adını Çıkaran Adama Kafede Kurşun Yağdıran Kadın Kamerada (4)

Kadın gözaltına alındı

Saldırının ardından hiçbir şey olmamış gibi tabancasını çantasına koyan B.S., olay yerinden soğukkanlılıkla uzaklaştı.

Kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanan kadın gözaltına alınırken, üzerinde suç aleti olan tabanca da ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

Genc Gazete Adını Çıkaran Adama Kafede Kurşun Yağdıran Kadın Kamerada (6)

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Genc Gazete Adını Çıkaran Adama Kafede Kurşun Yağdıran Kadın Kamerada (1)-1

Kaynak: İHA