Bursa'da kar yağışı etkili olurken, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, 460 personel ve 65 iş makinesiyle 24 saat boyunca karla mücadele çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalar, 35 kar küreme ve 21 kürekli tuzlama ekibiyle devam etti. Karla kapanan 143 mahalle yolu açıldı ve tüm yol ağlarında ulaşım sağlandı.
İlçelerde Yoğun Çalışmalar Devam Ediyor
Çalışmalar kapsamında Mustafakemalpaşa, Keles, Nilüfer, Kestel, Karacabey, İnegöl ve diğer ilçelerde 143 mahalle yolunda müdahale yapılırken, karla mücadele ekipleri bu bölgelerde yoğun bir şekilde çalıştı. Mudanya yolunda trafiğin sorunsuz akışını sağlamak için ek tedbirler alındı.
AKOM Koordinasyonunda Etkin Çalışmalar
Bursa Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) koordinasyonunda, karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri anlık olarak takip ediyor ve gerekli önlemleri hızla alıyor. Ayrıca, kar temizleme çalışmalarıyla birlikte, tüm alt ve üst geçitlerde, hastane girişlerinde ve meydanlarda da tuzlama yapılıyor.