Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde 21 Eylül’de meydana gelen bir olay, ilk başta trafik kazası gibi görünse de, jandarma ekiplerinin detaylı araştırmaları sonucunda cinayet olduğu belirlendi.

Kaza süsü verilen bu olayda, eski imam Mustafa Keyik’in aslında çalıntı bir tüfekle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Genc Gazete Eski Imamı Öldürdüler, Kaza Süsü (1)

Jandarma ekipleri cinayeti çözdü

Eski imam Mustafa Keyik’in ölümü, Gündoğmuş Köprülü Mahallesi Hacı Beleni mevkiinde kamyonet kazası gibi gösterilmeye çalışıldı. Ancak Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT timlerinin titiz çalışmaları sonucu, olayın bir trafik kazası değil, planlı bir cinayet olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma Gündoğmuş Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla derinleştirildi.

Genc Gazete Eski Imamı Öldürdüler, Kaza Süsü (2)

Cinayet çalıntı tüfekle işlendi

Soruşturmanın odak noktası, olayla bağlantılı olan Melek S. ve ailesi üzerine yoğunlaştı. Jandarma ekiplerinin araştırmaları sonucunda, Mustafa Keyik’in Melek S.’nin amcası ve kuzeniyle birlikte, kuzeninin babasının evinden çaldıkları tüfekle öldürüldüğü belirlendi. Cinayetin ardından olay yerine kaza süsü verilmek istendi.

Genc Gazete Eski Imamı Öldürdüler, Kaza Süsü (4)

Kamera görüntüleri olmamasına rağmen cinayet çözüldü

"Bölgede güvenlik kamerası olmamasına rağmen, jandarma ekiplerinin dikkatli çalışmaları sayesinde cinayet çözüldü."

Olayın yaşandığı bölgede ve çevrede güvenlik kamerası olmaması, jandarma ekiplerinin işini zorlaştırsa da, özverili ve detaylı incelemeler sonucunda suçlular tespit edildi. Şüpheliler yakalanarak adli makamlarca tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Genc Gazete Eski Imamı Öldürdüler, Kaza Süsü (3)

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Kaynak: İHA