Su kanalına uçtu

Van'ın Edremit ilçesinde sabah erken saatlerde yaşanan trajik bir kazada, bir otomobilin su kanalına uçması sonucu baba ve bir oğlu hayatını kaybetti. Kazada diğer oğul ise mucizevi bir şekilde sağ kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Olay, bölgedeki sosyal tesislerin güvenlik görevlileri tarafından fark edilerek yetkililere bildirildi.

Genc Gazete Van Kaza Baba Ogul Vefat (1)

Edinilen bilgiye göre, kaza sabah saat 05.25 sularında Van-Edremit karayolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 65 LE 049 plakalı otomobil, Gevaş istikametinden Van merkeze seyir halinde iken bilinmeyen bir sebepten dolayı Van Gölü'ne dökülen kanala düştü. Sosyal tesislerdeki güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine acil yardım ekipleri sevk edildi.

Genc Gazete Van Kaza Baba Ogul Vefat (4)

Kurtarma Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi

Ambulans, jandarma, polis, Van İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Van İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı su altı ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

Genc Gazete Van Kaza Baba Ogul Vefat (8)

Polis ve jandarma, bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, dalgıç polisler suya girerek otomobilin içinde sıkışan baba ve iki oğlunu çıkardı.

Genc Gazete Van Kaza Baba Ogul Vefat (5)

Baba ve Oğlu Hayatını Kaybetti

Baba ve bir oğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan sağ kurtulan diğer çocuk ise hemen ambulansla Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genc Gazete Van Kaza Baba Ogul Vefat (6)

Otomobilin Kurtarılması ve Soruşturma

Suda bulunan otomobil, dalgıçların yardımı ile sudan çıkarılmaya çalışıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Genc Gazete Van Kaza Baba Ogul Vefat (7)

Kaynak: Haber Merkezi