Hizbullah Haberleri

Hizbullah haberleri ve güncel Hizbullah gelişmeleri, Hizbullah ile ilgili tüm video, Hizbullah fotoğrafları ve Hizbullah haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

Lübnan'da Hizbullah mensuplarının kullandığı telsizlerin patlatılması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin yaralandığı belirtildi.

Dünya

Lübnan'da çağrı cihazlarının patlatılması sonucu yaşamını yitirenlerin sayısının 12'ye yükseldiği bildirildi.

Dünya

Lübnan Sağlık Bakanı Firas Abiad, çağrı cihazlarının patlatılması sonucu 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 bin 750 kişinin yaralandığını duyurdu.

Genel

Devasa yer altı tünellerinin görüntüleriyle İsrail'i tehdit eden Hizbullah, "İsrail, Lübnan'a bir savaş dayatırsa hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya...

Asayiş

Hizbullah'ın İsrail karakoluna saldırısı bölgedeki gerilimi artırırken, İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar ne yöne evriliyor?

Asayiş

Hizbullah'tan kritik açıklama: İsrail'in Gazze'deki saldırılarını genişletmesi halinde bölgede ciddi sonuçlar doğuracak. Detaylar haberimizde.

Dünya

İsrailli yetkililer, Gazze'den düzenlenen saldırılarda 315’i asker olmak üzere 1400'den fazla İsraillinin öldüğünü, 5 bin 132 kişinin yaralandığını bildirdi.

Dünya

Gazze Şeridi'nde yaşanan son çatışmalar, tarihin en acımasız saldırılarından birini ortaya çıkardı. Gazze'ye 18 bin tondan fazla patlayıcı atıldığı belirtildi.