İnegöl'de 8 hafta boyunca süren AGD Yaz Etkinlikleri, coşkulu bir kapanış programıyla sona erdi. 250'den fazla öğrencinin katıldığı etkinliklerde, Kur'an-ı Kerim eğitimi, spor aktiviteleri ve sosyal etkinlikler bir araya getirildi.

Etkinliklerde, çocuklara öncelikli olarak ahlak ve manevi değerler aşılandı. Yoğun bir Kuran-ı Kerim eğitimi süreci geçiren çocuklar, aynı zamanda havuzda yüzme, at binme, okçuluk ve sokak oyunları gibi birçok farklı etkinlikle de eğlenceli vakit geçirdiler.

Whatsapp Image 2024 08 26 At 12.49.05 (1) Gencgazete

Velilere Teşekkür

AGD İnegöl Ortaokullar Komisyonu Başkanı Erkan Kaya, programda yaptığı konuşmada, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Özellikle çocuklarını bu etkinliklere güvenerek emanet eden velilere şükranlarını sundu.

Whatsapp Image 2024 08 26 At 12.49.04 (1) Gencgazete

Kaya, yaz etkinliklerinin bir son değil, yeni başlangıç olduğunu belirterek, kış aylarında da Kâşif Grupları Buluşmaları ile devam edeceklerini söyledi.

Whatsapp Image 2024 08 26 At 12.49.04 Gencgazete

AGD İnegöl Ortaokullar Komisyonu Başkanı Erkan Kaya'nın programdaki konuşması şu şekilde oldu:

Bismillah…
Esselamün aleyküm
Saygıdeğer protokol, merhametin yer yüzündeki timsali olan annelerimiz, güvencemiz, dayanağımız olan babalarımız, bir milletin asıl gücü olan imanlı ve inançlı gençlerimiz ve gelecek umudumuz, göz ışığımız, değerli öğrencilerimiz; hepiniz AGD Yaz Et Kapanış Programımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki adı her ne kadar kapanış programı olsa da bu bizim için bir son değil, Kâşif Grupları Buluşmalarımızın ve Kış Etkinliklerimizin bir başlangıcıdır.
Geçtiğimiz 8 hafta boyunca 250’den fazla ilk ve ortaokullu kardeşimizle, İnegöl’ümüzün 6 farklı noktasında yaz etkinliklerimizi icra ettik.
Kardeşlerimizle önceliği ahlak ve maneviyat olan yoğun bir Kuran ı kerim ve temel dini bilgiler eğitimi sürecimiz oldu ki bunu da gün gün sizlere ayrıntılı bir şekilde bildirdik. Eğitimlerimiz haricinde havuzundan at binmesine, okçuluğundan sokak oyunlarına kadar birçok etkinlikle de bu süreci kardeşlerimiz için eğlenceli hale getirmeye çalıştık. Bu süreci de bugün burada sahneye konacak olan bu emektar programla taçlandırmak istedik.
Huzurlarınızda, bu imkanların sağlanmasına vesile olan herkese, eğitim sürecinde bize destek olan hocalarıma ve yine bizlere güvenip çocuklarını emanet eden siz kıymetli velilerimize çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun.
Teşriflerinizden dolayı da tekrar teşekkür ediyorum. Okulların açılmasıyla başlayacak olan Kâşif Grupları Buluşmalarımızda görüşmek duasıyla hepinizi Allah’a emanet ediyorum.
Esselamün aleyküm

Erkan kaya
Agd İnegöl
Ortaokullar Komisyon Başkanı

Kaynak: BÜLTEN