Müslim Serbest yazdı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2023-2024 sezonunun yirmidokuzuncu haftasında kendi evinde karşılaştığı Düzce Cam Düzcespor'a 3-1 yenildi.

   Geçtiğimiz cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Sarıyer'den oynadığı iyi futbolu karşılığında 1 puan alan temsilcimiz, play-off umutlarını yukarıya çekmek için ligin ilk yarısında deplasmanda yendiği Düzce Cam Düzcespor'u kendi sahasındaki maçta da yenmeyi hedefliyordu.

   Buna karşın rakip Düzce Cam Düzcespor ise aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattının hemen üzerine kadar gerilemiş, zor günlerden kurtulmak için de temsilcimizden puan veya puanlar almayı hedefliyordu.

   İnegöl İlçe Stadında hafta içinde ve az sayıdaki taraftarın önünde oynanan maçın ilk yarısına temsilcimiz İnegölspor'un vuruşu ile başlandı.

 Konuk ekip maçın 11.dakikasında defans oyuncularımızın hatasını iyi değerlendiren Hayrullah Erkip'in attığı golle 1-0 öne geçti.

37.dakikada kazanılan serbest vuruşta Orhan Aktaş'ın soldan ortasına iyi yükselen Nadir Çiftçi topu kafayla ağlara göndererek beraberlik golünü kaydetti. İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

   Maçın ikinci yarısına konuk ekip hızlı başladı ve 48.dakikada Zahit Fındık'ın golüyle tekrar öne geçti. Temsilcimiz beraberlik golü ararken 71.dakikada Serdarcan Eralp'in ayağından kalesinde 3.golü gördü.

Maçta başka gol olmayınca müsabaka da rakip Düzce Cam Düzcespor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

    Evet,temsilcimiz İnegölspor sahasında haftalardır yenilgi yüzü görmemişti. Böylece kendi sahasında ikinci yenilgisini de almış oldu.

Bu yenilgi tabii ki hiç beklemediğimiz bir yenilgiydi gerçekten.

 Fakat bu futbolla ancak bu kadar olabilirdi. Yenilen goller, ne yazık ki defans oyuncularımızın hatasından kaynaklanıyor.

Çok kolay gol yiyoruz. Çok da gol kaçırıyoruz. Sarıyer deplasmanındaki futbol ile iç sahadaki Düzce Cam Düzcespor karşısındaki futbol yani oyun aynı değil.

Bu arada 2 haftadır rakiplerin aldığı sonuçlara göre fırsat da tepiyoruz. O halde demek ki play-off istenmiyor. Bu kadar kötü futbol cezasız kalmamalı bence. Yönetim kurulunun gereğini yapacağına inanıyorum.

   Önümüzdeki pazar günü saat 14.00'te deplasmanda Motolux 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacağız. İnegölsporumuza bu maçta başarılar diliyorum...