NESİNE 2.Lig Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2024-2025 sezonunun altıncı haftasında deplasmanda karşılaştığı E Koleji Isparta 32 Spor'a 2-1 yenilerek evine puansız döndü. 
   Geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı maçta Kepez Spor Futbol A.Ş.'yi 1-0'lık skorla yenen temsilcimiz İnegölspor, zor bir süreçten geçen ve sadece 2 puanı bulunan E Koleji Isparta 32 Spor'u da yenip çıkışını sürdürmek istiyordu. 
   Buna karşın rakip E Koleji Isparta 32 Spor ise geride kalan 5 hafta sonunda 2 beraberlik 3 yenilgi almış ve teknik heyet değişikliğine giderek kendi evinde karşılaşacağı temsilcimiz İnegölspor'u yenip bir çıkış yakalamak istiyordu. 
   Isparta Atatürk Stadında oynanan maçın ilk yarısına ev sahibi E Koleji Isparta 32 Spor'un vuruşu ile başlandı. Ev sahibi, Koray Palaz yönetiminde çıktığı ilk maçta çok istekli bir görüntü verdi. Nitekim daha maçın başında 20.saniyede  Kubilay Türk Yılmaz ile mutlak bir gollük pozisyondan yararlanamadı. 3. dakikada ise Orhan Aktaş'ın Berat Satılmış'ı düşürdüğü penaltı  pozisyonuna orta hakem Erdem Temel devam dedi. E Koleji Isparta 32 Spor, yeni teknik direktörü Koray Palaz'ın getirdiği farklı hava neticesinde maçın 19.dakikasında Yiğithan Güveli ve 45.dakikasında Kubilay Türk Yılmaz'ın golleriyle devre arasına 2-0 önde girdi.
   Maçın ikinci yarısına Batuhan Çakır yerine Recep Efe Koçak'ı, Mustafa Mete Tetik yerine Alican Özfesli'yi,  Batuhan Günaldı yerine de Bilal Gündoğdu'yu oyuna alarak başlayan temsilcimiz, bu yarıda rakip alanda daha etkili olmaya çalıştı fakat aradığı golü ancak uzatma dakikalarında, 90+4'te Fatih Aktay ile bulabildi. Geç gelen bu gol ancak farkı 1'e indirdi, ne yazık ki puan getirmedi. Müsabaka da ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. 
   Evet, temsilcimiz İnegölspor Uğur Utlu ve İsmail Kayalı'dan sonra Özcan Aydın ve Alpay Koçaklı'nın sakatlıkları nedeniyle 4 önemli oyuncusundan yoksun olarak çıktığı maçta E Koleji Isparta 32 Spor'a 2-1 yenilerek hepimizi üzdü. Aynı zamanda zor günler geçiren rakibe ilk galibiyetini tattırarak hayat da vermiş olduk.
   Temsilcimiz acaba rakibi yine küçümsedi mi? Yoksa takımı sakat oyuncuların çokluğu mu etkiledi? İlk yarıda 6.dakikada İbrahim Can Köse ve 25.dakikada Mustafa Emre Can'ın direkten dönen top ile yakalanan pozisyonlar golle sonuçlansaydı durum belki değişebilirdi. 
  Temsilcimiz İnegölspor, ikinci yarıda rakip alanda fazla görünüp daha etkili olmaya çalıştı fakat oyuncularımızın bu yan pas geri pas anlayışından kurtulamayışları, kanatlara ve dikine paslar atamayışları, geçiş ve bağlantı oyunlarını bir türlü gerçekleştiremeyişleri yenilgiyi hazırlayan nedenler gibi duruyor. 
   Temsilcimiz İnegölspor bu yenilginin ardından 8 puanda kaldı ve 10.sıraya geriledi. Gelecek hafta pazar günü saat 15.30'da kendi evimizde oynayacağımız Kırklarelispor Futbol A.Ş. maçında buluşmak ve İnegölsporumuzun galibiyetini yazmak dileklerimle...

Müslim SERBEST