Diyanet İşleri Haberleri

Diyanet İşleri haberleri ve güncel Diyanet İşleri gelişmeleri, Diyanet İşleri ile ilgili tüm video, Diyanet İşleri fotoğrafları ve Diyanet İşleri haberleri Genç Gazete sitemizde


İnanç

Hacca kur'a sistemi dışında gitmenin caiz olup olmadığına dair Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan önemli açıklamalar geldi.

Astroloji-Rüya

Bu haberde, farklı kaynaklara göre rüyada cam görmenin çeşitli rüya yorumlarını ve dini rüya tabirlerini paylaşacağız.

Gündem

Türkiye'de son günlerde  torpil ve kopya ile işe girme konusunda dikkat çeken tartışmalar yaşanmıştı. Bu hassas konu hakkında tespitlerimizi paylaşıyoruz.

Genel

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2024 Yılı Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı'nı 12 bin 942 gencin katılımıyla tamamladıklarını duyurdu.

Ekonomi

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2024 yılı Ramazan ayında verilecek fitre miktarını 130 TL olarak açıkladı.

Rüyalarınızda alarm işaretleri görmek, hem geleceğinizin güvende olduğuna hem de evlilik hayatınızın mutluluk içinde geçeceğine işaret ediyor olabilir mi?

Türkiye

Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav sonucuna göre 2 bin 450 sözleşmeli personel alacak.

Gündem

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın İngilizce öğretmeni olan kızı Feyza Erbaş, döviz kuru arttığı için çocuklarıyla birlikte yurt dışına çıkamadığından...