Gençgazete son dakika Haberleri

Gençgazete son dakika haberleri ve güncel Gençgazete son dakika gelişmeleri, Gençgazete son dakika ile ilgili tüm video, Gençgazete son dakika fotoğrafları ve Gençgazete son dakika haberleri Genç Gazete sitemizde


İnanç

Teknolojik araçlardan Kur’an-ı Kerîm dinlemek sevap kazandırır mı? Televizyon, radyo ve internet üzerinden hatim ve mukabele olur mu? İşte cevabı!

Kadın & Aile

Alzheimer, hafif unutkanlıklarla başlayıp zamanla ilerleyen bir hastalık olarak dikkat çekiyor. Erken teşhis hayati önem taşıyor. Unutkanlığı olanlar dikkat!

Sağlık

Yeni doğan bebeklerinden topuk kanı aldırmayı reddeden Özdemir ailesine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dava açıldı.

Türkiye

İstanbul Bağcılar TEM otoyolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Trafik normale...

Türkiye

Hastalar şifa bulmak için sakatat tüketiyor. İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Hilmi Erdem Sümbül, porsiyonu aşılmayan sakatatın yararlı olduğunu belirtti.

Spor

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında evinde Çaykur Rizespor’u 5-0 yenerek rahat bir galibiyet aldı. Maç sonrası Okan Buruk önemli açıklamalarda...

Kültür& Sanat

Konya'da, Selçuklulardan bugüne taşınan geleneksel düğün tiridi, bayat ekmeklerin lezzetli bir yemeğe dönüşmesiyle dikkat çekiyor.

Spor

Real Madrid, Arda Güler'in ilk 11'de sahaya çıktığı ve harika oynadığı LaLiga 5. hafta maçında, Real Sociedad'ı deplasmanda 2-0 mağlup...

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Bursa Uluslararası Gastronomi Festivali, zengin etkinliklerle damaklara ve gözlere hitap etti. Festival finalini Oğuzhan Koç yaptı.

Spor

Göztepe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin 21 yaşındaki forvet oyuncusu David Datro Fofana’yı sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıkla: "Kıskaç-27" operasyonlarında, 17 ilde FETÖ’nün çeşitli yapılanmalarına üye olduğu belirlenen 39 şüpheli yakalandı.

Astroloji-Rüya

Rüyada defter görmek ne anlama gelir? Rüyada defter, defterci, muhaebeci ne demek? İşte İslami rüya kaynaklarından dini rüya tabirleri!