Bazen görüyorumda sırf İsrail'e sövmek için Hitler güzellemesi yapan arkadaşlar var. Yahu vallahi iş bildiğiniz gibi değil. Hitler sayesinde İsrail kuruldu zaten. İsrail'in kurulmasında en büyük pay sahibi Hitlerdir. Bunu ben söylemiyorum sonrada İslamiyeti seçen, Fransa eski komünist Parti lideri ve mütefekkir Roger Garaudy'nin İsrail, Mitler ve Terör ile Siyonizm Dosyası kitaplarına bakarsanız belge belge tek tek yazmış adam. 

Hitler özellikle Avrupa'da Yahudilere baskı ve zulüm yaptı ki kendilerini Avrupa'da güvende hissetmeyen yahudiler nereye gideceklerdi ? Ayrıca kalburüstü, ensesi kalın yahudilere bir şey olmadı. Olan zavallı fakir Yahudilere oldu. O fırınlarda, gaz odalarında öldürülen Yahudiler zengin piçleri değildi, gariban kendi halinde Yahudilerdi. Avam tabaka...

Elbette ki siyonizm tarafından kendilerine vaat edilmiş toprak diye yerleşecekleri ve yurt edinecekleri fikri ile Filistin'e halksız devlet kurulamazdı. 

Oranın yerel müslüman halkıyla mı siyonist yahudi bir İsrail devleti kuracaklardı..? 

Elbette ki bu çok saçma değil mi? 

Halksız devlet mi olur? 

Halk desteği olmadan devlet ayakta kalır mı? 

Ayrıca Avrupa gibi bir yerden, rahatını bozup yahudiler işini, gücünü, evini, yurdunu bırakıp neden Allah'ın çölüne gelsin..? Çöl kumuna aşık oldukları için mi? O zaman petrol falanda bilinmiyordu. 

Elbette korku ve güvenlik endişeleri sebebiyle. 

Başka bir sebebi olabilir mi? 

Hitlerde antisemitist politikalarıyla bu korkuyu saldı ki İsrail devletini oluşturacak en önemli yapı taşı olan yahudi halkı kitleler halinde göçe zorlayabilsin. 

Başardıda... 

Avrupanın her yerinden 1940'lı 50'li yıllarda gemilerle Yahudi halkını Filistin'e taşıdılar. 

Ve maalesef Filistin'de İngiliz manda rejiminin sona ermesinin hemen ardından 14 Mayıs 1948'de, Tel Aviv'de toplanan Yahudi Millî Konseyi, yayınladığı bir bildiri ile İsrail devletinin kurulduğunu ilan etti.

Daha neler neler var. 

O zamanki hitler Almanyası öncülüğünde nasıl İsrail'in ilk temellerini atacakları bankaları kurup Filistin'e paraları taşımışlar vs. hepsini bu eserlerden okuyabilirsiniz. Hitler'e de güzelleme yapmayı bırakalım. 

Lanet okuyacaksanız sonuna kadar haklısınız ama övgü alacak en son kişi bile değil !!! 

Ve son şey, Garaudy ülkesi Fransa'da bu kitaplarını bastıracak yayınevi bulamamış yıllarca bastıramamış. Siyonist tehdit ve baskı yüzünden. Medyada da hem lince hem de boykota uğramış. Bu eserleri okumanızı tavsiye ederim...