Ve İsrail, yani Netanyahu kendi siyasal geleceği için kana doymayan bir vampir olarak, Hitler’e Rahmet okutacak şekilde, soykırım ve savaşı ABD ve onun ne yaptığını bilmeyen sözde lideri Biden denilen demans hastasının ana desteği gözetiminde, maddi ve lojistik olarak da ABD ve batıdan aldıkları tüm güçle Müslüman coğrafyasına başta Gazze olmak üzere yakıp yıkıyor.  Bu arada diğer İslam ülkelerinin suskunluğu, cılız sözlerini de tarih kaydediyor.

     Kur’an-ı Kerim’de Yüce Allah buyurur ki;

     “Yahudiler, Allah'ın eli bağlıdır (sıkıdır) dediler. Hay dedikleri yüzünden elleri bağlanası ve lânet olasılar! Bilâkis, Allah'ın elleri açıktır, dilediği gibi verir. Andolsun ki sana Rabbinden indirilen, onlardan çoğunun azgınlığını ve küfrünü arttırır.

Aralarına, kıyamete kadar (sürecek) düşmanlık ve kin soktuk. Ne zaman savaş için bir ateş yakmışlarsa (fitneyi uyandırmışlarsa) Allah onu söndürmüştür. Onlar yeryüzünde bozgunculuğa koşarlar; Allah ise bozguncuları sevmez.”  (Maide, 64)

     "Onlar (Yahudiler) nerede bulunurlarsa bulunsunlar, Allah'ın ahdine ve insanların (müminlerin) himayesine sığınmadıkça, kendilerine zillet (damgası) vurulmuştur; Allah'ın hışmına uğramışlar ve miskinliğe mahkûm edilmişlerdir.

Çünkü onlar, Allah'ın ayetlerini inkâr ediyorlar ve haksız yere peygamberleri öldürüyorlardı. Buda, onların isyan etmiş ve haddi aşmış bulunmalarındandır. Hepsi bir değildir; Ehl-i kitap içinde istikamet sahibi bir topluluk vardır ki, gece saatlerinde secdeye kapanarak Allah'ın ayetlerini okurlar." (Al-i İmran, 3/112-113)

     İçerde yaşadığımız tüm sorunlar, sağ-sol kavgası, Alevi-Sünni kavgası, bölücü mahfiller, pkk, pyd, fetö vs. ekonomik krizler, Avrupa birliği kapısında bekletilmemiz (1959 yılında başvurmuştuk), türlü türlü ambargolar, siyasi krizler, darbeler, darbe girişimleri, 15 Temmuz Direniş ve Dirilişine uzanan süreç…

Kuzeyimizdeki ülkelerdeki savaş, Güneyimizdeki ülkelerde bölücü faaliyetler ve savaş, Doğumuzdaki savaş ve çatışmalar… Batımızda Avrupa’nın şımarık oğlanı Yunanistan’ın boyunu aşan hareketleri…

     İtrail terör devletinin soykırımı ve savaşı bölgeye yayma çalışması, İran’ın anlaşılamayan hareketleri, ABD, İngiltere ve Avrupa’nın bildik davranışları…

 Çevremizi saran ABD üsleri, Kıbrıs Rum kesimi İsrail ve başta ABD olmak üzere orada üstlenen birlikler, deniz ve hava savaş güçleri…

 “MAVİ MARMARA, GÖK MAVİ VATAN ve VATAN TOPRAKLARIMIZ…” Kapımıza dayanan savaş çanları…

     Amacım kimseyi korkutmak değil. Maalesef ki gördüğüm o ki; Üçüncü Dünya Savaşı kapıda.  Ancak, “Mevzu Vatansa, Gerisi Teferruat!” dediğimiz zamandayız.

     Unutmayın ki; “Su uyur, düşman uyumaz.”

     Ve son olarak sözüm;

    “Çocuklar uyursa büyür, millet uyursa ölür.”

Bekir Aydoğan