TFF 2.Lig Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2024-2025 sezonunun ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Altınordu'ya 2-0 yenilerek evine eli boş döndü. 
   Yeni teknik direktörü Sinan Yücer ve yenilenen kadrosuyla temsilcimiz İnegölspor sezonun ilk maçında deplasmanda Altınordu'dan puan veya puanlar almayı hedeflemişti. 
  Buna karşın sil baştan bir kadro kuran ve transferde gurbetçi oyunculara yönelen Altınordu, teknik direktör Olcay Şahan yönetimindeki ilk resmi maçında iyi bir sonuç alarak sezona galibiyetle başlamak istiyordu.
  İzmir Metin Oktay Yerleşkesi Serpil Hamdi Tüzün Sahasında oynanan maçın ilk yarısına ev sahibi Altınordu'nun vuruşu ile başlandı. Temsilcimiz ilk yarıda daha sahaya hakim olamadan ve takım oyununu oturtamadan 2.dakikada Sami Satılmış'ın golüyle 1-0 geriye düştü. Ev sahibi Altınordu, 41.dakikada Emre Sabri Aydınel'in golüyle 2-0 öne geçti. İlk yarıda Yusuf Tursun, Batuhan Çakır ve İbrahim Can Köse ile yakalanan pozisyonlar golle sonuçlanmayınca ilk yarı 2-0 ev sahibi Altınordu'nun üstünlüğü ile sona erdi. 
  Temsilcimiz maçın ikinci yarısına Mustafa Mete Tetik yerine Ali Mert Aydın'ı oyuna alarak başladı. İkinci yarıya hızlı ve istekli başlayan İnegölspor özellikle Alpay Koçaklı ile girdiği pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarıda her iki takımdan da gol sesi çıkmayınca müsabaka 2-0 Altınordu'nun üstünlüğü ile sona erdi. 
  Evet, temsilcimiz İnegölspor 70 civarındaki taraftarının da deplasman tribünündeki yerini aldığı maçta Altınordu'ya yenilerek sezona iyi başlayamadı. Aslında her iki takım da kadrolarını yenilemişti. Fakat her ne hikmetse temsilcimizde ciddi bir uyumsuzluk gözlendi. Anlayamadığım gerek tesislerde ve gerekse Afyon kampında üstelik hazırlık maçları da yapmasına rağmen uyum neden sağlanamadı? Teknik heyet ve bireysel olarak bu ligin önemli isimlerinden olan oyuncular bu sorunu acilen çözmelidir.
  Genel olarak baktığımızda,  takımımızın savunma hattı böyle giderse başımıza her zaman iş açacaktır. Altınordu daha ilk pozisyonda golü buldu. Bu gole reaksiyon gösteremeyip oyundan düştük. Orta saha ve forvet uyumsuzluk gösterdi.
Bulduğumuz pozisyonları da aceleci davranarak ve kötü vuruşlar yaparak gole çeviremedik. 
   İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri ile birlikte oyuna ortak olsak da verilen mücadele yetersiz kaldı. Bu durumda teknik heyet ilk 11 konusunda gereğini mutlaka yapacaktır. 
  Genç ve yeni bir takım olan üstelik teknik direktörlük tecrübesini ilk defa yaşayan Olcay Şahan liderliğindeki Altınordu'ya fırsatlar verdik. Tecrübeli takımlara bu fırsatlar verildiğinde ne olur artık siz düşünün. 
  Neyse artık bu maçı unutup önümüzdeki pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Sarıyer maçına odaklanmalıyız. Altınordu maçından dersler çıkarıp, güçlü ve tecrübeli bir kadro kurup şampiyon olmayı hedefleyen Sarıyer karşılaşmasına çok farklı hazırlanmalıyız. 
  Önümüzdeki pazar günü saat 16.30'da kendi evimizde geçen sezondan kalma cezadan dolayı seyircisiz oynanacak olan Sarıyer maçında İnegölsporumuza başarılar diliyorum.

Müslim Serbest