Müslim Serbest yazdı

  TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2023-2024 sezonunun ondördüncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Belediye Derince Spor'a 2-1 yenilerek evine puansız döndü.

    Temsilcimiz İnegölspor, play-off hattına girebilmek için Belediye Derince Spor maçına puan veya puanlar almak hedefiyle hazırlanmıştı.

    Öte yandan rakip Belediye Derince Spor ise geçtiğimiz hafta Fethiyespor'u deplasmanda 2-1 yenerek ateş hattından çıkmayı başarmıştı.

İnegölspor karşısında da galip gelerek ateş hattından iyice uzaklaşmayı hedefliyordu.

   Belediye Derincespor Doğal Çim Stadyumunda oynanan maça hızlı başlayan temsilcimiz İnegölspor daha ilk dakikalardan itibaren gol aramaya başladı.

Nitekim maçın ilk çeyreğinde Serhat Baştan'ın golü ile  öne geçen temsilcimiz ilk yarının geriye kalan dakikalarında da  gol aramaya devam etti.

Aşırı yağıştan dolayı ağırlaşan  ve adeta pirinç tarlasına dönen  sahada top sürmekte güçlük çeken her iki takım oyuncuları gol üretemeyince ilk yarı temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

   Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan temsilcimiz ikinci golü bir türlü bulamadı. Maçın 59.dakikasında üç oyuncu birden değiştiren ev sahibi ekip bu oyuncularla daha etkili olmaya başladı.

Maçın son çeyreğine girerken Okan Baydemir ve Mehmet Akyüz ile iki gol bulan ev sahibi Belediye Derince Spor bu üstünlüğünü maç bitimine kadar sürdürdü.

   Ne yazık ki yaklaşık üçte ikisini üstün götürdüğümüz maçı 6 dakika içerisinde kalemizde iki gol görerek kaybettik.

Maddi ve manevi her türlü desteği veren yönetime yazık oldu...

Göreve geldikleri günden itibaren gece gündüz çalışan teknik heyete yazık oldu...

 Böylesine ağır ve top sürmekte güçlük çekilen sahada ellerinden gelen mücadeleyi veren futbolcularımıza yazık oldu...

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen kendilerine ayrılan tribünü dolduran yaklaşık 100 kadar fedakar ve cefakar taraftarımıza yazık oldu...

   Bence bu yenilgiyi hak etmedik.

Çünkü bu maçı uzun süre önde götürmüştük. Aşırı yağışın etkisiyle adeta pirinç tarlasına dönen sahanın azizliği, kalecimiz Bekir Sevgi'nin hataları ile hakemlerin yanlış ve taraflı tutumları maçın skorunu etkiledi.

Bütün bunlara oyuna sonradan dahil olan bilhassa genç oyuncularımızın katkı koyamamış olmalarını da ekleyebiliriz.

   Önümüzdeki hafta kendi evimizde grubun namağlup takımı olan lider Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacağız.

 İyi bir hazırlık yaparak inançla, kendine güvenle ve muhteşem taraftarımızın desteğiyle maçta mücadele edilirse Amed Sportif Faaliyetler'e ilk yenilgiyi tattırabiliriz.

 İnegölsporumuza bu maçta başarılar diliyorum.