NESİNE 2.Lig Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2024-2025 sezonunun beşinci haftasında kendi evinde karşılaştığı Kepez Spor Futbol A.Ş.'yi 1-0 yenerek iç sahadaki ilk galibiyetini de almış oldu. 
  Geçtiğimiz hafta kendi evinde İskenderunspor A.Ş. ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybeden temsilcimiz,  yine kendi evinde oynayacağı Kepez Spor Futbol A.Ş. karşısında puan kaybetmek istemiyordu.
   Buna karşın konuk ekip Kepez Spor Futbol A.Ş. ise geçtiğimiz sezonda TFF 3.Lig 1.Grupta lider olup şampiyon olarak 2.Lige yükselmiş, kadrosunu tamamen yenileyerek NESİNE 2.Lig Beyaz Grupta mücadele vermeye başlamıştı. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Afyonspor Kulübü'nü 6-0 gibi farklı bir skorla yenerek ilçemize gelen konukvekip temsilcimizden de puan veya puanlar almak istiyordu. 
  Pera Park İnegöl İlçe Stadında, güzel bir havada ve hatırı sayılır bir taraftar grubu önünde oynanan maçın ilk yarısına temsilcimiz İnegölspor'un vuruşu ile başlandı. İlk yarıda oyunu konuk ekip sahasına yıkan temsilcimiz, Mustafa Emre Can, Mustafa Mete Tetik ve Batuhan Günaldı ile rakip kaleyi yoklamaya çalıştı, fakat ilk yarıda gol bulamadı.
   Maçın ikinci yarısında daha etkili bir oyun koymaya çalışan temsilcimiz, bunun karşılığını 59.dakikada Mustafa Mete Tetik'in uzaktan attığı nefis golle 1-0 öne geçerek aldı. Rakip Kepez Spor Futbol A.Ş.beraberlik sayısını bulabilmek için çabalarken bıraktığı boş alanlarda bulduğu gollük pozisyonlardan yararlanamayınca müsabaka da temsilcimizin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 
   Evet, daha önce kendi evinde oynadığı Sarıyer ve İskenderunspor A.Ş. maçlarından beraberlikle ayrılan temsilcimiz İnegölspor,  nihayet 3. iç saha maçında ve Kepez Spor Futbol A.Ş. karşısında galibiyet alabildi. Öncelikle galibiyetten dolayı tüm yönetici,  teknik heyet ve futbolcuları kutluyorum.
    Sakat ve cezalı 4 önemli eksikle Kepez Spor Futbol A.Ş.karşısında temsilcimiz diğer maçlara göre daha iyi bir oyun sergiledi. Demek ki yönetimin geçtiğimiz salı günü teknik heyet ve futbolcularla biraraya gelerek görüşmesi etkili olmuş. 
   Etkili olmuş olmasına da hâlâ aksayan yönler var. Bir kere bu maçta çok pas hatası oldu. Hatta bir tanesi  çok büyük tehlike yarattı. Sonra oyuncularımızın son pas tercihleri iyi olmayınca fark da yakalanamadı. 
   Kaleci Bekir Sevgi'nin, yerinde müdahaleleri ve arkadaşlarını uyararak yönlendirmeye çalışması gözden kaçmadı. Stoperlerimiz bu maçta birbiriyle uyumluydular. Beklerimiz daha iyi olabilirdi. İsmail Zehir, Uğur Utlu'yu aratmıyor. Genç Mustafa Mete Tetik attığı nefis golle kendini de buldu. Bu maçta kendine yer bulan Batuhan Günaldı da iyi bir maç çıkardı. Özcan Aydın da çok çalıştı, fakat kendisine daha çok top atılmalı. İbrahim Can Köse ile Fatih Aktay her hafta daha da iyiye gidecektir. Oyuna sonradan girenler ise ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.
   Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 8'e çıkararak 9.sıraya yerleşti. Önümüzdeki hafta pazar günü E Koleji Isparta 32 Spor ile gece maçı oynayacak. Son sıralarda yer alan E Koleji Isparta 32 Spor karşısında İnegölspoumuzun galibiyetini yazmak dileklerimle...