İsrail Başbakanı katil Netenyahu, soykırımcı siyonist Netenyahu Amerika Birleşik Şeytanları'na (ABD'ye) gitti geçen hafta. En büyük siyonist devlet olan ABD bağrına bastı o katili. ABD kongresinde konuşan Netenyahu'yu kongre üyeleri defalarca alkışladılar. Ayakta alkışlarken, sesli tezahüratta da bulundular. Tam destek verdiler.

Bu katil Netenyahu, 10 aydır Gazze'de 40 Bin insan katletti. En az 16  - 17 bini çocuk. Okul, hastane, ibadethane demeden sivil insanları bombalıyor ve soykırım yapıyorlar. Filistinliler' in kökünü kazımak niyetindeler. Netenyahu denen katil hakkında, uluslararası mahkemede açılan dava var, soykırım davasında tutuklama kararı var.Böyle bir ortamda ABD'ye gitti.

Bu ABD denen devlet; yüz yıldır insan hakları, çocuk hakları, kadın hakları, adalet, özgürlük, eşitlik, uluslararası hukuk diye diye başımızın etini yiyen devlet. On ayda Gazze'de yaşananlar, bir kez daha bize gösterdi ki; ABD ve Batı dünyasının her söylemi yalandır, medeniyet iddiaları boştur, bunlar iki yüzlü hatta bin yüzlüdür, bunların kendileri dışındaki insanları insan saymayan bencil bir anlayışları vardır.

İsrail'i bölgemizde bir truva atı olarak kullanan emperyalist batının, insanî değer olarak savunuyor göründüğü her şey ve sistem dedikleri olgu yalandır. Bu anlayışları dünyayı cehenneme çevirmiştir. Ve durum her geçen gün daha da vahimleşmektedir. Ve sapkın siyonist ideolojisi ile iç içe geçmiş olan emperyalizm, evanjelizm gibi batılı "izm"ler dünyayı kıyamete sürüklemek istemektedirler.

Dünyayı bunların elinden alacak bir oluşuma acilen ihtiyaç vardır. Bu oluşumun Türk - İslam birliği ekseninde, diğer nsanî hassasiyeti olan ülkeleri de içine alacak şekilde ortaya çıkması, İblis aklıyla hareket eden insanlık düşmanlarını durdurmanın tek yoludur.

Yaklaşık iki milyar müslümanın ve sekiz milyar insanın gözünün içine baka baka 40 bin insanı katledenlerin, katilleri çılgınca alkışlayanların, o katillere her türlü maddî ve manevî desteği verenlerin olmayan insafına mı terkedeceğiz insanlığı.

İsrail bir yandan İran'ı, birvyandan Lübnan'ı, bir yandan Suriye'yi tahrik ediyor. Savaşı bölgeye yaymak, ardından dünyayı ateşe atmak istiyor. Sonraki hedefinin Türkiye olduğu, güneyimizde bir terör devleti kurup, bizi de bölüp Büyük İsrail'i kurmak için gözünü kararttığı ortada. İsraili her şartta destekleyen ABD, İngiktere, Fransa, Almanya gibi büyükbaş devletker de ölümene arkasında siyonist katillerin.

Bir avuç İsrail parmağında oynatıyor bu anlı şanlı devletleri. Derin Dünya Devleti var diye boşuna demiyoruz. Askeri, siyasi, ekonomik, teknolojik, akademik güç ve medya gücü hep aynı sapkın iblisçi tiplerin elinde.

Hiç bir insanî değer, hiç bir kural, hiç bir uluslararası kurum umrunda değil İsrail'in. On milyon nüfusu olmayan bu ülke bu gücü nerden alıyor ? Batının emperyalist itlerinden ve müslümanların acziyetinden vede bölünmüşlüğünden alıyor tabii ki. Yaptığı yanına kâr kaldıkça azıyor. Hesap vermedikçe, şeyatnın kendilerine din diye yutturduğu sapkınlıklardan, seçilmis ırk safsatalrından hareketle, kendi planlarını adım adım devreye alıyor.

Bizler ise, İsrail mallarını boykot gibi basit bir tepkiyi bile vermekten aciziz. Ne olup bittiğinden, bu işin nereye varacağından habersiziz. Kendimiz bir şey yapmadığımız gibi, bir şey yaomaya çalışanları eleştirmeyle meşgulüz

Hatta, Gazze'de dünyanın en güçlü silahlarına karşı on aydır direnen, teslim olmayan, vatanları için kurtuluş savaşı veren Hamas'a dil uzatan, İsrailağızlı çapsızlar var bizde ve diğer Müslüman ülkelerde.

Ve bu tiplerin çoğu, bu ülke 15 Temmuz 2016' da isgal edilneye çalışılırken, tatil beldelerinden mesaj atıp "siz ülkeyi kurtarın, biz tatildeyiz" diyebilecek kadar batıya tapan, batı kafalı tiplerdir.

Ve batı kimi severse onu severler, dolayısıyla İsrail'i severler. Batı kimi sevmezse de onu secmezler, dolayısıyla Filistinli'yi de, onların direniş kahramanları olan Hamas'ı da sevmezler. 40 bin insanımızın katili okan PKK-YpG'yi batı için severler, ama vatanlarını savunanları sevmezler.Biz ise Alkah için sevip, Allah için buğzetmeliyiz. Ümmeti, milleti, mücahidi, mazlumu seviyoruz. Zalimi, siyonisti, emperyalisti, teröristi, iblissporu, vatan gainlerini sevmiyoruz. Safımız belli. Şahit ol Ya Rabbî.

Çocuk katillerinin çılgınca alkışlandığı, on milyarlarca dolarla ve her çeşit silah yardımıyla dsteklendiği, hiç bir insanî değer ve kuralın umursamadığı bir dünyada, geleceğin başımıza ne getireceğini görmek, elimizden geldiği oranda karşı hamleler yapmak zorundayız. Armageddon gelince, ağlamak fayda etmeyecek.

Bizi zalimlerden ve zalim severlerden eyleme Allah'ım. Zalimler için yaşasın Cehennem...

MEHMET ARİF SELİM