Kırk yıllık hasret bitti ve FETO elebaşı Gülen Azrail ile buluştu nihayet... Tüm ülke bir bayram havası ile kutladı bu günü. Çünkü o kırk yıldır bir çok suç işlemiş, insanların hakkına geçmiş, yalan ve iftira ile, şantaj ve suikastler ile önüne çıkan herkesi sindirmeye, yok etmeye gadretmiş, gözü kanlı acımasız bir gladyonun ele başıydı. 

Muhalif kesim sürekli Erdoğan – FETO ilişkisi üzerinden kirli bir siyaset güdüyor. Oysa Erdoğan gelmeden bunlar 40 yıldır askeriye dahil her yere sızarken sizinkiler neredeydi? Ülkeyi ele geçirmiş, kılcal damarlarına kadar sızmalarına izin vermişsiniz. Yalan mı?

15 Temmuz'u yapanların çoğu ortaya çıktı ki, Tümgeneral, Orgeneral ve Tuğgenerallerden oluşuyor. Bir tuğageneral kaç yılda olunuyor askerlik yapan bilir. Bir orgeneral olmak için kaç sene askerlik yapmak gerek Türk erkekleri bilir. Öyle 5-10 senede olacak işler değil bunlar. 

Evet, Erdoğan FETÖ'yü, FETÖ'de Erdoğan'ı kullandı belli bir süre... çünkü Erdoğan geldiğinde Devlet bürokrasisine çöreklenmiş 2 klik vardı. Biri Kemalist klik, diğeri de FETÖ'cü klik.. 

Kemalistler zaten daha Erdoğan gelmeden dirsek gösterdiler ve onunla çalışmayacaklarını açık ettiler. Erdoğan'da FETÖ ile yola devam etmek zorunda kaldı ki buna mecburdu... Bir lider bürokratları olmadan ülke yönetemez malumunuz ki.

Ne zaman ki Erdoğan kendi ekosistemini kurdu iş tersine dönmeye başladı. Dersane mevzusuyla ortamı kaşıdı ve yarayı kanattı.. Sonrası malum... Gezi olayları, 17-25 Aralık, 15 Temmuz olayları...

Birilerinin bu CIA/MOSSAD destekli organize güç ile savaşı göze alması gerekiyordu. 40 yıldır hiç bir siyasi onlarla savaşı göze alamamıştı... Erdoğan hariç...

Eğer savaşı kazansaydılar ABD, Gülen denen kainat iblisini halife olarak Türkiye'ye getirecek ve diğer tüm İslam alemini biata zorlayacaklardı. 

ABD uydusu bir halife ile İslam alemini yönetmek daha kolay olacaktı. ABD'nin planı buydu.. Ama yemedi...

Sonuç olarak Erdoğan hala Cumhurbaşkanı ama FETÖ denen iblis şebekesi ise tesbih tanesi gibi dağıldı gitti.. Tehlike tam geçmiş sayılmasa da FETÖ elebaşının ölmesiyle hepten zayıfladılar. 

Şimdi FETÖ'de 300 milyar dolarlık servet için taht kavgası başlayacak ve birbirlerini yiyerek tüketecek inşaallah....

Bu vesileyle Gülen'in de ateşi bol olsun diyorum...