SİYONİST AZGINLIK GARİP SUSKUNLUK

Yetmiş yıldır adım adım ilerliyor; öldürüyor, toprak çalıyor, cinayetler işliyor. Yaptıkları yanına kâr kaldıkça iyice azıyor, hiç bir hukuk ve insanî değer tanımadan azdıkça azıyor. Emperyalist batılılıları kullanıyor, emperyalistler de onu kullanıyor.

Batılılar defalarca katlettikleri, Avrupa'dan sürgün ettikleri siyonistlerden kurtuldukları ve bu belayı ortadoğuya yolladıkları için mutlular. Bu siyonistleri kullanıp İslam coğrafyasını İsrail'le uğraştırıp bölgeyi karıştırdıkları, bolca silah sattıkları, kaynakları rahatça sömürdükleri için mutlular.

Siyonist İsrail ise; batılıların truva atı olduğu, onların desteği ve himayesi ile her haltı yiyebildiği ve hesap vermek zorunda kalmadığı için mutlu. Tek dünya devletini kurmaya, Kudüs'ü tamamen alıp "Tapınak" ı tekrar yapmaya bu kadar yaklaştıkları için mutlular ve heyecanlılar.

Ekim 2023'ten beri, %70'i çocuk ve kadın olmak üzere 40 bin Filistinli' yi şehit ettiler.  Binlercesi enkaz altında, 95 binden fazla yaralı var.

Gazze soykırımı; -çağdaş (!)

-medenî (!)

-insan haklarına saygılı (!)

-uluslararası hukuka bağlı (!)

-çocuk hakları sevdalısı (!)

-kadın haklarına aşık(!)........ Batı egemenlerinin desteğinde devam ediyor.

İslam dünyası ise vahim durumda. Kısır, boş işlerle uğraşmakta, ayrımcılıkla, iç çatışmalarla başını kuma gömmüş durumda. Ümmet bilinci ortalarda yok.

Evet, onlarca yıldır, hatta 150 yıldır, emperyalizm İslamî değerlerimizi ve ümmet bilincimizi ince taktiklerle yok etti. Bu hakikatle birlikte, meseleyi sadece onlara havale edip kendi sorumluluğumuzu, eksiklerumizi yok sayamayız. Hareket ve hayat tarzımızı belirlemesi gereken Kur'an ve Sünnet ortada duruyor ve bir yere kaybolmadı. Empertalizmin, siyonizmin bizi çökertme taktiklerini anlayacak aklımız da var. İyi bir öz eleştiriye, samimi bir nefis muhasebesine ihtiyaç var, hem de acilen. Bunun için tüm ümmetin ortak akılla, istişare ile ve samimiyetle bir araya gelmesinin vakti geldi geçiyor. Bunu yaparken öncelikli olarak para, menfaat, silah, güç, taht gibi nedenlerle edindikleri ilahları (batının egemen güçlerini) bir kenara bırakıp tek ilah olarak Allah'a yönelmeleri gerekmektedir.

Bunu başarıp siyonist haçlı zihniyetine dur diyemezsek, sıra herkese gelecek. Bana dokynmayan yılan bin yaşasın mantığından kurtulamazsak, o yılan bizi de sokmaya gelecek. Filistin' le başladılar, şimdi bi düşünelim; Yemen, Suriye, Irak, Lübnan, Libya ne durumda. Teke tek etkisiz hale getiriyorlar, işgal ediyorlar, iç savaş çıkarıyorlar, darbe yapıyorlar, savunmasız bırakıp yutuyorlar. Ve biz, adı Müslümanlar büyük oranda uyuyoruz, kardeşlerimize sahip çıkmıyoruz, dünyalık menfaatlerimizden, ürün fiyatlarından başka bir şeyi dert edinmiyoruz.

Ama dert geliyor, yılan geliyor. ABD şeytanı Pkaka'ya bırakın silahı artık uçaksavarlar, füzeler veriyor. İsrail ve arkasındakiler BÜYÜK SAVAŞ için azdıkça azıyor, devletleri tahrik ediyor.

Bir kaç gün önce, İran'ın başkenti Tahran'da, İran devletinin resmi davetlisi olarak bulunan Hamas'ınsiyasi lideri İsmail Heniye'yi suikastle şehit ettiler. Cürete bakar mısınız, meydan okumaya bakar mısınız?

Bu cesaretin yarısını batılı emperyalistlerden alıyorsa, yarısını da Müslümanların parçalanmış halinden alıyor. Çare İslam - Türk birliğidir, çare ümmet bilinciyle harejet etmektir.

Peki böyle bir suikasti neden yaptı, tabii ki tahrik etmek, Gazze'deki savaş ateşini tüm bölgeye yaymak için. 3.Dünya Savaşı'nı başlatmak için, Armageddon için.

Gazze'ye, Suriye'ye, Lübnan'a saldırıyor. İşgal ettiği Suriye toprağı olan Golan Tepeleri'ne kendi saldırıyor, Hizbullah saldırdı diyerek Hizbullah komutanına Lübnan,'da füzeli saldırı yapıyor. Gilan tepelerinde on tane çocuk öldü diyerek kendini aklıyor, siyonist medyayla dünyaya bunu yayıyor. BM toplantısında İsrail, ABD, İngiltere gibi ikiyüzlü ülkelerin temsilcileri konuşurken, Golan'da ölen in çocuktan bahsedip İsrail'i aklıyor. Gazze'de İsrail'in katlettiği 15 BİN çocuktan bahsetmiyor. Ulan iblisin çocukları 10 mu büyük yoksa 15 Bin mi?

Et müslüman dünyası uyanmak için neyi bekliyorsunuz, sıranın size gelmesini mi, sizin de ülkelerinizde on binlerce evladınızn katledilmesini mi?

Dünyanın en güçlü silahlarına, en güçlü ve en şerefsiz ordularına karşı on aydır kahramanca direnen Gazzeliler, size selam olsun.

Ömrünü Filistin davasına harcayan, daha geçen ay üç çocuğu ve torunları katil İsrail tarafından şehit edilmesine rağmen müslümanca duruşundan ve davasından taviz vermeyen İsmail Heniyye kardeşim, Rabbim şehadetini kabul eylesin. İsmailler kurban verilse de Hak Davası devam edecek, nice İsmailler, Ömer Halisler bu sancağı taşıyacaklar. Er yada geç Hak kazanacak. Batıl kaybedecek. Nerde Firavunlar, nerde Lutiler, nerde Karun, nerde Nuh öncesinin şanlı ve güçlü kavimleri.

Ve bizler, toplum ve birey olarak bir imtihan veriyoruz dünya hayatımızda. Biz hangi saftayız, gücümüz nispetinde ne yapıyoruz ?

MEHMET ARİF SELİM