Devletimize ve dinimize yüzlerce ihaneti olan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), emperyalistlerin kuklası olarak kullanılmaya devam ediyor.

Eğer derin ABD ve siyonistler Fetö'yü artık kullanamayacağını düşünseydiler, çoktan ipini çekmişlerdi ve fetöcü büyükbaşları çoktan Türkiye'ye teslim etmişlerdi.

Geçmişte bunu pek çok kez yapmışlardır ve hatırlayın; Afganistan ve Irak işgaline bahane olarak kullandıkları kendi güdümlerindeki El- Kaide liderini (Ladin) yakalayıp helikopterden denize atmışlardı. (Attılar mı yoksa değişik bir kimlikle tatile mi yolladılar, o ayrı bir konu...)

Fetö'de Fetoş Gülen sonrası için büyük bir iktidar kavgası var. Fetoş'un yeğeni; amcası Fetoş'u örgüt içinden birilerinin Pensilvayandaki çiftlikten başka bir yere kaçırdıklarını söyleyip başta Uzun Cevdet olmak üzere, örgütteki bazı üst düzey kişilere küfrederek bazı videolar yayınladı.

O videolarda örgütün 15 Temmuz darbe girişimi yaptığını da itiraf etti. Kendisini çocukken taciz eden Cevdet'ten, örgüt paralarını kendi hesabına geçiren büyükbaşlara kadar pek çok pisliği ifşa etti, fetoş Gülen'in yeğeni.

Başka bir örgüt elebaşı ise Fetoş Gülen hoCİA'nın darbeyi gece beklediğini ama akşam saatlerinde başlayan darbeye biraz şaşırdığını anlattı. Örgüt içi hesaplaşmalar böyle nice pis işleri tekrardan hatırlamamızı sağladı.

15 Temmuz yaklaşırken, 15 Temmuz darbe girişimi dahil, her fetö ihanetini aklamaya çalışan, fetö'nün sahibi batılılara ağzını açmayan içimizdeki batıkafalılara, adı fetö olmasada fetö gibi batıdan kontrol edilenlere, darbe girişimine tiyatro diyerek tiyatro çevirenlere de burdan bir gönderme yapalım...

Fetö'nün içinde üç dört gurubun oluştuğunu yukardaki gibi itiraflardan, medyaya yansıyan kapışmalardan biliyoruz. Burdaki guruplaşmanın şahsi ve örgüt içi sebepleri vardır ama bu çok önemli değildir. Asıl önemli olanı gözden kaçırmamalıyız.

Fetö gibi kukla örgütleri yöneten istihbarat örgütleri onu başka istihbarat örgütlerine kaptırmak istemez. Fetö' deki guruplaşmanın asıl nedeni; farklı ülke istihbaratlarının, örgüt içinden birilerine kanca atması ve o kişiler aracılığıyla örgütü kontrol etmek istemesi olabilir.

Kırk yıldır beslediği Fetö'yü başkalarına kaptırır mı ABD, zor. Basına yansıyan fotağraflarına bakılırsa, "ha geberdi ha geberecek" gibi görünen fetoş Gülen'den sonrasını tam planlamadan o haini öldürmez ABD. Ölse bile bunu açıklamaz. Dünyanın pek çok ülkesinde kullanmaya devam ettiği bir kukla örgütün dağılmaması için her şeyi yapar CİA.

Bunu bilerek davranmalı, ülke içinde kripto fetöcüler olup, gerektiğinde harekete geçip ihanet için fırsat - emir beklediklerini unutmamalıyız. Ülkeyi satan ve yıllardır gâvura hizmet ettiğini anlamayacak kaddar haşhaşileşmiş, hiçbir pismanlık belirtisi göstermeyenlere göz açtırmamak gerekiyor.

PKK'nın her bir elebaşının farklı bir devletin kucağına oturması misali, fetönün' de böyle bir yapıya da dönüşebileceği ihtimali dahil, her ihtimali göz önüne alıp çerde ve dışarda, bu örgütü artık devletimize zarar veremeyecek hale getirmeli, bunun için mücadelede asla gevşeklik göstermemeliyiz.

Çevremizdeki fetöcü bireyleri esas alıp duygusallık tuzağına düşmemeliyiz. Bu fetöcülerin her kılığa girebildiğini, masum -mağdur edebiyatını çok iyi yaptığını, yalan söylemeyi ibadet sayacak kadar ifsada uğradıklarını, bukelamun gibi her ideolojik kılıfa girebildiklerini, vatan diye bir kavramın umurlarında olmadıklarını ve ABD'yi ve okullarının olduğu her ülkeyi vatan saydıklarını unutmamalıyız. Şahsımıza yapılanları unutup affetsekte, devlete yapılan ihanetleri asla unutamayız.

MEHMET ARİF SELİM