Unutanlar için tarih tekerrür eder. 15 Temmuz 2016 yılında; dinimize ve devletimize ihanet eden fetö adlı terörist yapı, emperyalizmin kuklalığına soyunarak, ülkemizi ele geçirmek ve efendilerine işgal ettirmek istedi. Unutmayalım...

Fetoş gülen hoCİA' yı ülkenin ve bu ülkeyle gönül bağı olan İslam ülkelerinin başına sözde dini lider olarak geçirmek, ülkede iç savaş çıkarmak ve NATO müdahalesi ile işgal etmek, Pkk denen diğer emperyalist köpeklerine ülkeyi böldürmek büyük ve asıl plandı. Unutmayalım.

Suriye ve Irak'ın kuzeyi ile bizim doğu bölgelerimizde, kendi güdümlerinde bir terör devleti kurdurmak, 2.İsrail olacak bu sözde devleti kullanarak bölgeyi kana bulayarak sömürmek ve 1.İsrail ile bu 2.İsrail'i birleştirmek ise emperyalizmin büyük planının sonraki büyük hedefi idi.

Bunlara alet olan, hâlâ daha olmaya devam eden fetöcü, pkk'lı veya başka isimler altındaki kuklalara hain olduklarını, satılmış olduklarını söylemeye devam etmek bizim hem dîni, hem millî hem de insanî görevimizdir.

Bu insanların düşünmeden, sorgulamadan, haşhaşi misali elebaşlarına bağlılıklarını sorgulamalarına zeminler hazırlamak ve bunları emperyalistlere köpeklik yapmaktan kurtarmak gerekir. Bununla birlikte bunların hala ihanete devam edenleri için idam dahil her türlü caydırıcı cezalar gündeme gelmelidir. Hala fitne fesat ve ihanet peşinde olanlar, yurt içinde veya dışında farketmez, hak ettikleri muameleyle yüzleştirilmelidirler.

Meclisi, külliyeyi, emniyeti ve milleti gözünü kırpmadan bombalayacak kadar ruhunu emperyaliste satanların; yalanlarına, iftiralarına, medyadaki kışkırtmalarına ve haunleri aklamaya çalışanlara karşı her daim uyanık olmak zorundayız. Onların oyunlarında figüran olmamak için, bu ülkedeki hainleri ve o hainlerin sahiplerini iyi tannımak, en az 200 yıldır bu ülkede uyguladıkları şer taktikleri iyi anlamak zorundayız.

Zorundayız diyorum zîra; başka  vatanımız yok, başka devletimiz yok. Şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuz çok.

Bu hain örgütle ilişiğini kesen, suçu varsa cezaevine girip cezasını çekenlere sözüm yok. Her insan hata yapar, hatadan dönme erdemini gösterenlerin başımızın üstünde yeri var. Fakat hala yalanla, iftirayla, ikiyülükle, kıvırtmayla, mağdur edebiyatıyla fesat peşinde koşan ve bu örgüte bir şekilde maddi ve manevi destek veren hainlere bu ülkeyi ve dünyayı dar etmek boynumuzun borcudur.

Fetö, pkk,deaş,dhkpc, ....dernek, ....vakıf vs. adı ne olursa olsun, batıl batıya hizmet edenlere karşı durmak imanın ve vatanperverliğin gereğidir.  15 Temmuz'da yaşadıklarımızdan, çevremizde yaşananlardan, Gazze'de yaşananlardan ders almayıp, vatanımızın kıymetini bilmezsek yarın pişman olmak bir işe yaramayacaktır.

Batının psikoljik harbine, batı tasmalı örgütlerin fitnelerine, batıkafalı medyanın algı operasyonlarına, hainleri aklama derdindeki gizli hainlere karşı umursamaz davranıp, dünyalık menfaatlerden başka bir şey düşünmezsek, ve  "yarın" sahip olduğumuz ülke olmazsa, elimizde düşünecek hiç bir şey kalmayacağının muhasebesini iyi yapmalıyız. Geçmişten Osmanlı'yı ve günümüzden Gazze'yi bir an düşünelim. Düşünelim ki, Emperyalizmin gizli ve açık yöntemlerle, fırsat bulduğunda neler yapacağını hatrımızdan çıkarmayalım, asla unutmayalım.

Yeni yapılanma taktiklerini deneyen fetö gibi batı güdümlü örgütlerin, bu ülkeyi efendilerine peskeş çekememleri için devlete ve milletin her bir ferdine önemli görevler düşüyor. 15 Temmuz hainlerine lanet, şehitlerine rahmet, gazilerine sağlık afiyet diliyorum.

15 Temmuz kahramanı milletimin, "yemişim sizin uçağınızı tankınızı, korkmuyorum, vatana canım feda"  diyerek destan yazan ve işgale direnen her bir ferdine sonsuz teşekkür ediyorum. "Ölümüne" diyerek ve ölümü göze alarak millete başkomutanlık yapan Recep Tayyip Erdoğan'a, devlet adamlarımıza, asker ve polisimize, milli duruş gösteren medyamıza hürmetlerimi sunuyorum.

Tarihin akışını değistiren bu destanda emeği olan herkes sağolsun, Allah hepsinden razı olsun. 15 Temmuz'da sergilenen; ırk, mezhep, siyasi görüş farkı olmadan "vatan" ortak paydasında buluşma erdeminin daim olmasını diliyorum.

Allah düsmana ve işbirlikçilerine fırsat vermesin. Allah devletimize zeval vermesin. 15 Temmuz destanı kutlu, devletimiz ebedî olsun.

MEHMET ARİF SELİM