Son zamanlarda saçma sapan meselelerden birbirini öldüren insanların cinayet haberlerine şahit oluyoruz. Toplumsal gerilim çok fazla. Sosyolojik bir travma yaşıyoruz. Neler oluyor bize ? Yetkililere sesleniyorum. Toplumu ferahlatacak adımlara ihtiyaç var. 

Üstad Necip Fazıl'ın tanımlamasıyla “Fransız ihtilalinin piçi” olan Laik, Kemalist, maddiyatçı sistem bu topluma huzur vermedi. Empati, merhamet, diğerkamlık gibi insanın manevi ve ruhsal mekanizmaları kör edilmiş durumda. 

İnsanın iç huzurunu sağlayacak değerlerimiz her geçen gün daha derine gömülüyor. 

Bir de ahlaksızlık toplumda geçer akçe oldu maalesef. TikTok toplumu, eskiden yapmaya utandığı ne varsa şimdi fenomen olma ahmaklığı ve arzusu ile milyonlarca insanın gözleri önünde yapar oldu. 

Çıplaklığa övgüler düzüldüğü bu şeytani düzende kadını soymak için her tür enstrümanı (medya, moda, edebiyat, sanat gibi) kullanan Şeytani düzen görevini başarılı bir şekilde sürdürmekte. "Kadına özgürlük" ambalajı altında kadının mahremine namusuna hançer sokulmuş, el uzatılmıştır. 

Bunların asıl isteği kadının özgürlüğü değil, kadına ulaşmanın özgürlüğüdür. Ve tamamen sapkın erkek libidosu ile üfürülen yalanlara kadınları inandırmışlardır. Sokaklar artık daha çok çıplak ve daha az sakınan kadın ile dolu maalesef... Kitleler hipnotize edilmiş, İlk Cengiz Aytmatov'un romanlarından lüteratürümüze geçen “mankurtlaştırma” süreci başarıyla sonuçlanmış durumda.

Bu enstrümanlar sayesinde kadın bir mal, bir meta haline getirilmiştir. Değerini yitirmiş, adileşmiş, pespayeleşmiş bir ceset haline getirilmiştir. Erkeği de kadın ile aynı derekeye indirmiş ve dönüştürmüştür. Artık maskülen erkek yerine daha kadınsı erkek, kadını da daha maskülen kadınlar haline getiren yeni dünya düzenini el birliği ile yaratmışlardır.

Dinimiz İslam kadına asıl değerini vermiştir. Peygamber efendimiz (sav) "Cennet anaların ayakları altındadır" derken kadına olan değeri bir cümlede özetlemiştir... 

Ve İslam çıplak giyinip başkalarının şehvetine meze olmaması için tesettürü, yani sakınmayı emretmiştir. Unutmayın ki değersiz taşlar, çakıltaşları gibi açıktadır, heryerde herkesin gözü önündedir ama değerli taşlar, zümrütler gizlidir, saklıdır. Sadece sahibi tarafından dokunulur, bakılır... Herkes bakamaz, herkes elleyemez... Kadında değerli olduğu için kendini gizlemelidir... Gizlenerek yücelir, yüceldikçe aşkın bir makama ulaşır. 

Ne olduğuna karar ver.. çakıl taşımısın, zümrüt taşı mı?

Bu işe yaramaz, çürümüş sistemi kökten değiştirmeye ne dersiniz !?