14 Mayıs 1948 yılında terörist ve soykırımcı İsrail bağımsızlığını ilan etti. Bu tarihten sonra dünyanın değişik ülkelerinde bulunan birçok Yahudi bu terörist devlete göç etti. İsrail’in kuruluşunun ilan edilmesinden önce Hagana, Irgun ve Stren terör örgütleri Filistinlilere karşı birçok terör eylemi gerçekleştirdi. Bu terör örgütleri 1945 yılında bir araya geldi, ‘Birleşik Direniş Örgütü’ adını aldılar. Bu terör örgütleri, terör eylemleriyle Filistinlilerin topraklarının birçoğunu işgal etti. Soykırımcı ve terörist İsrail’in kuruluşundan iki hafta sonra bu terörist örgütler İsrail Silahlı Kuvvetlerini oluşturdu. Terörist soykırımcı İsrail’in silahlı kuvvetleri, terörist örgütlerin bir araya gelmesiyle oluştu. Öyle ki Irgana Terör Örgütünün lideri Menaham Begin birçok Filistinliyi canice katletmiş olmasına rağmen daha sonra ki yıllarda bu terörist başı, soykırımcı ve terörist İsrail’in başbakanı olarak görev yaptı.  

Filistin’de özellikle de Gazze’de bu terör örgütün bugün yaptıklarını çok görmemek lazım. Nüvesinde terörizm olan bir ülkenin silahlı kuvvetlerinden ne beklenir? Dört günlük çocukları acımasızca katleden bir örgüt ancak ve ancak terörist olabilir. Bağlı olduğu arabasıyla mazlum, mağdur ve kimsesizlere un çuvalı taşıyan eşeğe bile tahammül edemeyen, eşeği canice kurşuna dizene ne denir ki? Bu tür eylemleri yapanlara terörist denir. Bu tür bir devlete asla devlet demek mümkün değildir. Bu olsa olsa terörist soykırımcı bir örgüt olarak ancak tanımlanabilir.

Terör örgütü bu eylemleri korkusuzca kimden cesaret alarak yapıyor? Bu soruların cevabı verilebilirse, sorunlar vicdanı olan insanlar, Müslümanlar ve Filistinliler açısından çözülmüş olur.

En gelişmiş silahlar kim de var? Terörist ve soykırımcı ABD ve her şart altında kayıtsız şartsız destek verdiği İsrail de. O zaman Süleyman kim? Süleyman, terörist ve soykırımcı ABD ve İsrail.

Dünya ticaret para birimi kim de? Terörist ve soykırımcı ABD de. Terörist ABD kimi destekliyor?   Terörist ve soykırımcı İsrail’i. O zaman Süleyman kim? Süleyman, terörist ve soykırımcı ABD ve sonuna kadar destek verdiği terörist soykırımcı İsrail.

Dünyada en çok bilimsel çalışma yapan kim? Terörist ve soykırımcı ABD ve İsrail. O zaman Süleyman kim? Süleyman, terörist ve soykırımcı ABD ve İsrail.

Dünya da gıda üretimine ve tohum piyasasına hâkim olan kim? Terörist ve soykırımcı İsrail ve ona destek veren ABD. O zaman Süleyman kim? Süleyman, terörist ve soykırımcı ABD ve İsrail.

Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi ve buraya hâkim olan kim? Terörist ve soykırımcı ABD, emperyalist İngiltere, sömürgeci ve soykırımcı Fransa. Bu terörist, sömürgeci ve soykırımcı ülkeler kimi kayıtsız şartsız destekliyor? Terörist soykırımcı İsrail’i. O zaman Süleyman kim? Süleyman, terörist ve soykırımcı İsrail.

Bütün mühürler, terörist ve soykırımcı ABD, emperyalist İngiltere, sömürgeci ve soykırımcı Fransa ve her şart altında bu devletlerin destek verdiği İsrail’de.  Mühür bunlardaysa Süleyman da ne yazık ki bu ülkeler. O zaman vicdanı olan insanların ve Müslümanların, Süleyman olmaları için mührü ellerine geçirmeleri gerekiyor? Mührü ele geçirmek, sözle, sazla olacak şey değil. Muhakkak bir şeyler yapmak gerekiyor. Başarının, ilmin, paranın, teknolojinin, siyasetin mührü vicdanı olan insanlarda ve Müslüman olduğunu iddia edenlerin elinde olması gerekiyor. Mührün sahibi olmak ancak ve ancak eğitim ile üretim ile çalışmak ile ve bunların insanların yaşamına yansımasıyla olur. Biliyoruz ki mührün sahibi kimse Süleyman da o olur.